Gyurkity Péter

Novemberre csúszik a Meizu Pro 5

Időjárási esemény miatt csúszik a gyártó legújabb készülékének hivatalos megjelenése.

Nemrég számoltunk be arról, hogy a Meizu - a korábbi pletykáknak megfelelően - valóban egy teljesen új sorozatot indít útjára, mégpedig egy kifejezetten a csúcskategóriába szánt, drágább példánnyal. Eredetileg októberre ígérték a megjelenést, ez azonban most novemberre csúszik.

Történt ugyanis, hogy a dél-kínai partokon végigsöpört egy tájfun, amely többek között a cég gyártósorát sem kímélte, hiszen az általa előidézett áradások ebben a létesítményben (illetve annak környékén) is kisebb károkat okoztak. Emiatt kénytelenek elhalasztani a megjelenést, hiszen az eredetileg tervezett október 12-i időpontra semmiképpen sem állt volna rendelkezésre kellő példányszámban a telefon, ezért úgy határoztak, hogy a megjelenést - legalábbis a számukra hazai piacra vonatkozóan - novemberre halasztják.

Érdemes végigfutni a készülék fontosabb hardveres és szoftveres jellemzőin, hiszen itt egy valóban erős összeállítást kapunk. A Meizu Pro 5 egy 5,7 hüvelykes kijelzőre épül, amely az 1080p felbontást támogatja. Ehhez a Samsung által gyártott nyolcmagos Exynos 7420 processzor társul, amely már korábban felbukkant a Galaxy S6 és egyéb készülékekben, mégpedig 3 vagy 4 GB RAM, egy 32 vagy 64 GB-os belső tároló, egy 21 és egy 5 megapixeles kamera, valamint Hi-Fi hangzás és LTE kíséretében.

Azt még nem tudni, hogy a többi régióban mikor jelenik meg a fejlesztés, az ár azonban az első körben 439 és 486 dollárnak felel meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!