Gyurkity Péter

Képeken látható a Blackberry androidos telefonja

A cég dolgozik új megoldásán, amely az Androidot ötvözné a BB egyes funkcióival.

Már június közepén beszámoltunk a hírről, miszerint a BlackBerry az Android felé fordulna, hogy ezzel gazdagítsa saját kínálatát, akkor azonban még nem tudtuk, hogy ez pontosan miben merülne ki. Most néhány kép is felbukkant a cég új megoldásáról, így látható, hogy miként ötvöznék a két rendszert.

Az Android Authority oldalán jelentek meg az érdekes felvételek, amelyek nemcsak a készülék külsejét, de a szoftver egyes funkcióit is megmutatják nekünk. Jól látható például, hogy a csúsztatással elővarázsolható fizikai billentyűzet mellett már rögtön az Android indulásakor megjelenik egy pajzzsal kiegészített logó, amely a platform megnövelt biztonságára utal, ezt pedig a felfelé simításra megjelenő gyorsmenü, a sok különböző opciót kínáló Home oldal, valamint a BBM támogatása egészíti ki.

Ami a hardvert illeti, a Venice állítólag egy 5,4 hüvelykes érintőképernyőre támaszkodik, amelyhez a hatmagos, 1,8 GHz-es órajelen futó Snapdragon 808 chip, 3 GB RAM, az Adreno 418 grafikus vezérlő, valamint egy 18 megapixeles hátoldali kamera csatlakozna. Az már biztosnak tűnik, hogy a főbb amerikai szolgáltatók kivétel nélkül elérhetővé teszik majd a készüléket, erre odaát novemberben kerülne sor, míg az európai rajtról eddig nem esett szó.

Az érdeklődés jelentősnek mondható, ez a Passport és a Storm esetében tapasztaltat is meghaladja, így könnyen előfordulhat, hogy a cég végre sikert könyvelhet majd el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tomboy013 #3
    WP10 nem létezik és nem is fog. W10M viszont lesz ;)
  • Gauge #2
    Szerintem nem ronda. Wp10-zel elfogadnám.
  • bon #1
    Juj de ronda.