Gyurkity Péter

Phablettel újít a ZTE is

Nincs hiány a méretes okostelefonokból, néhány héten belül pedig a ZTE is tovább bővíti ezek sorát.

Korábban már többször is megszellőztették, hogy a ZTE készül a Nubia Z7 okostelefon piacra dobására, eddig azonban csak bizonytalan mendemondákat hallhattunk, néhány hardveres részlettel megspékelve. Most egy kép, valamint a megjelenéssel kapcsolatos információ is felbukkant, egyelőre szintén nemhivatalos minőségben.

A szintén kínai forrás azt állítja, hogy a ZTE Nubia Z7 valamikor tavasszal bukkanhat fel, ez azonban nevének megfelelően egy 5 hüvelykesnél nagyobb példány lesz. A kijelzőt illetően a most elhangzott 6,44 hüvelykes méret hihetőnek tűnik, vagyis mindenképpen egy phablet megoldásról van szó, bár azt még a pletykák sem említik, hogy milyen támogatott felbontás áll majd rendelkezésünkre.

Az egyéb hírek szerint a Z7 egy 2,3 GHz-en futó négymagos Snapdragon 800 chipre támaszkodik majd (ennek pontos típusa MSM-8974AB), amelyet a kissé nagynak tűnő 128 GB-os belső tároló, valamint egy hátoldali kamera egészít majd ki. A most felbukkant képen az új értesítőközpontot láthatjuk, ez a forrás szerint az Android 4.4 KitKat alatt futó új kezelőfelület részeként jelenik majd meg, amely egyébként lesimított, egyszerű dizájnra építene. A telefon kinézete még nem végleges, előfordulhat, hogy egy korai referencia látható a felvételen.

A debütálásra legkorábban márciusban, esetleg áprilisban kerülhet sor, azt még egyelőre nem tudni, hogy a gyártó számára hazai piac mellett az egyéb régiókban is megjelenik-e a készülék.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tacky #1
    tehát ugyanaz lesz mint az 5s csak nagyobb kijelzővel?! :/