Szekeres Viktor

Újabb nagy név a Halálos iramban 7-ben

Kétszeres Oscar-jelölt színésszel bővült a Halálos iramban hetedik epizódjának szereplőgárdája. Most már tényleg csak arra várunk, hogy bejelentsék a visszatérők teljes névsorát.

Amikor már azt hittük, hogy teljes a Halálos iramban hetedik részének szereplőgárdája (legalábbis ami az újonnan érkezőket illeti), akkor egy újabb nagy név csatlakozott hozzá. Ezúttal a mostanság viszonylag keveset látott, de egyébkét kétszeres Oscar-jelölt Djimon Hounsou döntött úgy, hogy jelenlétével megtiszteli az akciósorozatot, mely új részében Jason Statham, Tony Jaa, Kurt Russell és Nathalie Emmanuel is szerepelni fog.


A Halálos iramban 7 egyik legérdekesebb aspektusa a rendező személye lesz, ugyanis a legutóbbi részeket rendező Justin Lin helyére az a James Wan érkezik, aki eddigi nagy sikereit alacsony költségvetésű horrorokkal érte el. A rendező annak idején a Fűrésszel futott be, de ő vitte sikerre az Insidioust is, sőt az idei legtöbbet kaszáló horrort, a Démonok között címűt (The Conjuring) is neki köszönhetjük.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)