Szekeres Viktor

Megvan a Förtelmes főnökök 2 rendezője

Mivel a Förtelmes főnökök rendezője eddig még nem ismert okok miatt nem tér vissza a második részre, így a gyártó stúdió új rendező szerződtetésére kényszerült.

Mint azt pár napja mi is megírtuk, Seth Gordon, a Förtelmes főnökök (Horrible Bosses) nem vállalta a folytatás megrendezését, így a Warner Bros. stúdiónak meglehetősen gyorsan új személyt kellett találnia, hogy elkészítse a nagysikerű komédia második részét. Nos, úgy tűnik, hogy a WB erőfeszítéseit siker koronázta, hiszen a The Hollywood Reporter értesülései szerint Sean Anders már alá is írta a szerződését.

A nagy kérdés, hogy Anders megfelelő választás-e, hiszen nevéhez fűződik Adam Sandler tavalyi, hatalmas bukása, az Apa ég! is. Persze, ha korrektek akarunk lenni, akkor azt is meg kell említenünk, hogy a rendező azt megelőző filmje, a Szexúra igen jól sikerült. A Förtelmes főnökök második részének történetéről egyelőre még semmit sem lehet tudni, de az már biztos, hogy az előző epizód három főszereplője, Jason Bateman, Charlie Day és Jason Sudeikis vissza fog térni, s valószínűleg Jamie Foxxot is újra láthatjuk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!