Szekeres Viktor

Látványos táncfilm folytatódik

Újabb Step Up-film készül. Az ötödik rész főszereplője a rajongók nagy örömére két olyan táncos-színész lesz, akik már feltűntek egy-egy korábbi epizódban.

A Lionsgate stúdióhoz tartozó Summit Entertainment tegnap bejelentette, hogy folytatja a Step Up című táncfilmes sorozatot. Sőt, olyannyira folytatja, hogy a forgatási munkálatokat már szeptember 19-én elkezdik Vancouverben és Las Vegasban. A cég közleményéből kiderül, hogy a rajongóknak akarnak kedvezni, hiszen nem két új főszereplővel készül el az új epizód, hanem a 4. részben is szereplő Ryan Guzman (Sean) és a Step Up 2: Streetdance-ben feltűnt Briana Evigannel. (Érdekesség, hogy mindkét táncosnak a Step Up-sorozat volt az első filmes szerepe, de befutásukat követően sok más produkcióban is szerepeltek.)

Mivel az eddigi részek rendezője feljebb lépett a ranglétrán és legutóbb a G.I. Joe második részét készítette el, ezért az ötödik epizódot egy koreográfus, Trish Sie fogja elkészíteni John Swetnam forgatókönyvéből. Bár a Step Up-sorozat népszerűsége a legutóbbi epizódok teljesítménye alapján Amerikában csökkenni látszik, a nemzetközi bevételek kifejezetten stabilak, a legutóbbi három rész 140-160 millió dollárt termelt. Márpedig, ha egy film várható bevételét nagyjából be lehet lőni, akkor egy folytatás büdzséjét is meg lehet határozni úgy, hogy biztosított legyen a profit.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!