Szekeres Viktor

Nagy visszatérő a Dumb és Dumber 2-ben

A két főhős mellett egy emlékezetes karakter már biztosan vissza fog térni a Dumb és Dumber folytatásában, de valószínűleg nemsokára további bejelentésekre is sor kerül.

Közeleg a Dumb és Dumber - Dilibogyók folytatásának, a Dumb and Dumber To-nak a forgatáskezdése, amire abból is lehet következtetni, hogy elkezdtek szállingózni a szereposztással kapcsolatos hírek. azt már eddig is tudtuk, hogy a második részt az első film rendezői, Bobby és Peter Farrelly fogják készíteni, a főszerepben pedig ismét Jeff Danielst, valamint Jim Carrey-t fogjuk látni, de már az is kiderült, hogy mások is fel fognak tűnni az 1995-ös eredetiből.


A Farrelly-testvérek Twitteren jelentették be, hogy ismét láthatjuk Billyt, a vak szomszéd kisfiút, akinek Harry és Lloyd eladott egy fejetlen madarat - a karaktert Brady Bluhm alakította és most is ő fogja játszani. A hétvégén egyébként az is kiderült, hogy a Dumb és Dumber 2-ben szerepelni fog az a Kathleen Turner is, akit az elmúlt öt évben mindössze egy filmben láthattunk. Illetve láthattunk volna, hiszen a 2011-es The Perfect Family semmilyen formában nem jelent meg Magyarországon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • god25 #1
    A kíváncsi vagyok, hogy a vak "kisfiúnak" milyen szerep jut most 30 évesen. :)