Szekeres Viktor

Négy film is készül Lance Armstrongról

Ember legyen a talpán, aki képes számon tartani, hogy hány filmet forgatnak a nemrég a doppingolását beismerő Lance Armstrongról. Az egyik főszereplője Bradley Cooper lehet.

A Deadline értesülései szerint Bradley Cooper lehet a négy jelenleg tervezett Lance Armstrong-életrajzi film egyikének főszereplője. Sőt, a lap arról is beszámol, hogy a színész produceri feladatokat is kapna a Red Blooded America című produkcióban. A minden idők egyik leghíresebb kerékpár-sportolójáról filmet egyébként nem más rendezné, mint Jay Roach, akinek mozifilmjei könnyedebb alkotások voltak (Austin Powers-sorozat, Apádra ütök-sorozat), de az elmúlt években olyan remek tévéfilmeket készített, mint a Versenyben az elnökségért és az Újraszámlálás.

Azt egyelőre nem tudni, hogy Cooper mely karaktert alakítaná a filmben, de az infók szerint lehet, hogy nem Armstrong, hanem Tyler Hamilton lenne. A Red Blooded Americán kívül egyébként még további két Armstrong-filmen dolgozik Hollywood. Az egyiket Stephen Frears rendezné, míg a másikról, a Cycle of Liesről annyit lehet tudni, hogy a J.J. Abrams-féle Bad Robot produkciós iroda fogja gyártani. Ezek mellett The Armstrong Lie címmel egy dokumentumfilm is készülőben van a magának doppingolással dicsőséget szerző bringásról.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!