Szekeres Viktor

Végre sikerfilmben szerepelt Harrison Ford

Harrison Ford új filmje, a 42 akár minden idők legsikeresebb baseballos filmjévé is válhat, ha a közönségreakciók valóban olyan pályaívvel ajándékozzák meg, mint azt most sejteni véljük.

Harrison Ford egykor vonzotta a nézőket a mozikba, a 90-es években olyan 100 millió fölötti amerikai bevételt elérő filmekben szerepelt, mint A szökevény, a Végveszélyben, Az elnök különgépe vagy a Temetetlen múlt. Utóbbi 2000-es sikere óta azonban szinte minden próbálkozása bukott a fix siker Indiana Jones 4 kivételével, még a 100 milliós bevételt elérő Cowboyok és űrlények szereplése is hatalmas csalódásnak bizonyult, az olyan leszereplésekről, mint az Ébredj velünk, az Eszeveszett küzdelem, A szabadság határai vagy a Tűzfal nem is beszélve.


Ford idén három filmben is szerepelni fog, a Paranoia és a Végjáték előtt az első premierje a pénteken bemutatott 42 volt. Az amerikai baseball legendáról, Jackie Robinsonról szóló dráma pedig nagy sikernek bizonyult, premierje első három napján 27,3 millió dollár bevételt hozott Amerikában, és a remek közönségreakciók alapján egyáltalán nem lenne meglepetés, ha a 40 millió dollárba kerülő film 100 millió dollárig is eljutna.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!