Szekeres Viktor

Új képek a Forma-1-es mozifilmből

Még több, mint egy évet kell várnunk arra, hogy moziba kerülhessen a Ron Howard által rendezett Forma-1-es mozifilm, a Rush, de szerencsére a gyártó stúdió megosztott a közönséggel pár fotót.

A sok lesifotó netre történő kikerülését követően a Universal Pictures megszánta a Forma-1 rajongóit és hivatalosan is megjelentetett négy képet a Rush című Ron Howard-filmből. Az első előzetes kiadása vélhetően még messze van, hiszen tegnap jelentették be, hogy a premier tervezett dátuma 2013. szeptember 20-a, de talán a fotók is enyhítik némileg étvágyunkat. A főszerepben olyan színészeket láthatunk majd, mint Chris Hemsworth és Olivia Wilde.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Hemsworth, mint ahogy az egyik képen látszik is, James Huntot fogja alakítani, nagy riválisát, Niki Laudát pedig a Becstelen brigantykból is ismert Daniel Bruhl játszhatja. A Rush a hetvenes években fog játszódni, és az egyik legfőbb momentum Lauda 1976-os nagy bukása lesz, mely kis híján a versenyző életébe került. Lauda persze rá jellemző módon nem zavartatta magát, s alig pár héttel az eset után már ismét volán mögé ült, hogy felvegye a kesztyűt Hunt ellen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #2
    Hemsworth fiúk színészek? Nem is tudtam. Persze az új Eastwood filmben is meglepődtem, hogy egy amatőr idióta is szerepet kapott megint, az a nyikorgó buzi a Backstreetből...
  • Mister #1
    Bakker, Bruhl még hasonlít is Laudára. :)