Szekeres Viktor

Bukott horrort folytatnak a pankrátorok miatt

A Menekülj! pár éve nem robbantott bankot, sokan minden bizonnyal meg is feledkeztek róla, azonban ma kiderült, hogy van, aki még emlékszik a filmre és el is készíti a folytatását.

Örömteli hírt kaptak ma a horror műfajának rajongói, kiváltképp azok, akiknek bejött a 2006-os Menekülj! (See No Evil) című film. A Lionsgate horrorja annak idején nem robbantott bankot, s bár csak 8 millió dollárból készült, összességében Amerikában mindössze 15 milliós bevételre tett szert és különösebben a világ többi részén sem aratott. Ma azonban mégis az derült ki, hogy folytatódhat a film.


Annak idején a Menekülj! a WWE Studios közreműködésével készült, hiszen 2006 körül a stúdiónak az volt a célja, hogy több olyan film készítésébe is beszálljon, melynek pankrátorok a főszereplői. A Menekülj!-ben Kane szerepelt, A tengerészgyalogosban John Cena, A halálraítéltben pedig Steve Stone Cold Austin. Nos, a tervek, illetve a Lionsgate és a WWE Studios ma aláírt megállapodása szerint Kane visszatérne a Menekülj! folytatására, karaktere, Jacob Goodnight valamiképp feltámadna. A film rendezője a Soska-ikrek lenne, Jen és Sylvia, a forgatás pedig már ősszel megkezdődne.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!