Szekeres Viktor

Itt a Gyerekjáték 6 előzetese

Ki hitte volna annak idején, hogy a Gyerekjáték-sorozat megéri a hatodik epizódját? Ősszel jelenik meg Amerikában a Chucky átka, mely filmnek megérkezett az igen rövid előzetese.

Megérkezett a Gyerekjáték című filmsorozat hatodik részének első, s talán egyetlen előzetese. A Curse of Chucky (Chucky átka) címet viselő film Amerikában szeptember 24-én fog megjelenni, de nem mozikban, hanem csak a lakossági piacon, DVD-n és BD-n - a hazai premierről egyelőre még nincs információnk. Ezt az epizódot is az a Don Mancini írja és rendezi, akinek a filmes pályafutása jóformán csak Chucky-filmekből áll.


A Fiona Dourif, A Martinez, Danielle Bisutti, Brennan Elliott, valamint a Chucky hangjaként hatodjára is visszatérő Brad Dourif neve által fémjelzett film egy fiatal nőről szól, aki öngyilkosságot elkövető anyját gyászolja. Az anyja ügyeit intézendő hozzá költözik családjával nővére is, ami még nem lenne baj, az azonban már annál inkább, hogy a főhősnő lánya egy titkos postai küldeményt kap, melynek tartalma egy vörös hajú baba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Etinger #4
    Nem tudom, ha nem veszi magát komolyan, akkor még szórakoztató is lehet. Ez az előzetes speciel nagyon vicces :D
  • Zombee #3
    Kit érdekel!? Csak csöcsök legyenek és kaszabolás! :)
  • Achatius #2
    Nem véletlen, hogy nem lesz moziban...
  • Broafka #1
    ez azért mai szemmel egy kicsit már vicces, hogy a gyilkos fél méter magas játékbaba, a 80-as, 90-es években még jó volt.
    Másfelől meg az ilyenek nekem olyan furák:
    Az első részben oké, megjelenik a gyilkos baba, a másodikban ráadásul már visszhangja is volt, a harmadik rész egy katonai iskolában játszódott, ahol valszeg nem sokan hallottak a dologról (csak a főszereplő), a többi rész meg asszem már elég külön utakon járt, vagy legalábbis külön élt Chucky. A lényeg, ha jó pár évvel később a szörnyű babajáték gyilkosságok után a gyerekem kapna egy ilyen játékot, úgy dobnám a tűzre, mint annak a rendje