Szekeres Viktor

Végre egy horror, amit szeretnek a kritikusok!

A The Conjuringot úgy tűnik, hogy nem csak a tinik várják, hanem a kritikusok is szeretik. A héten bemutatásra kerülő horrorfilmről ugyanis igen jó véleménnyel vannak az ítészek.

Amerikában pénteken kerül bemutatásra a The Conjuring című horrorfilm és minden jel szerint el fogja hódítani a hétvégén legjobb bevételt elérő filmnek járó koronát Amerikában. Ez pedig igazi fegyverténynek számítana, hiszen a héten odakint mellette még három nagyobb filmet is bemutatnak: a RED második részét, a RIPD - Szellemzsarukat, valamint a Turbó című animációs filmet.


Ami igazán meglepő, hogy a Vera Farmiga és Patrick Wilson főszereplésével készült horrort a kritikusok is kifejezetten szeretik. Az újságírói véleményeket összegyűjtő RottenTomatoes szerint az eddig majdnem 80 kritika 83%-a pozitív volt, márpedig ezt idén egyetlen széles körben bemutatott horror sem mondhatta el magáról Amerikában. A legjobban fogadott 2013-as film a műfajból a Mama volt, de az is csak 66%-ot ért el. Az olyan filmek, mint A bűn éjszakája, a Texasi láncfűrészes vagy a The Last Exorcism második része inkább csak negatív kritikákat kaptak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!