Szekeres Viktor

Haláleset miatt halasztják egy sikersorozat folytatását

Cory Monteith halála miatt egy hónappal később kezdik el sugározni a Glee - Sztárok leszünk! ötödik évadát. Természetesen az amerikai adásrendről van szó, hiszen a sorozat nálunk már jó ideje nem látható.

Az amerikai Fox csatorna egy héttel, szeptember 19-ről szeptember 26-ra halasztotta el a Glee - Sztárok leszünk! (Glee) című sorozat ötödik szezonjának kezdését, ugyanis a széria egyik főszereplője, a Finnt alakító Cory Monteith a napokban elhunyt. Természetesen mindez nem azt jelenti, hogy az írók egy hét alatt fogják kitalálni, hogy milyen új irányt vegyen fel a történet, arra a szezon első három epizódjának leforgatását követő forgatási szünetben fog sor kerülni. (Az első 4 rész leadását követően majd egy hónapig eleve nem került volna adásba a Glee, így mindössze egy epizódot kell télre tolni.)

Azonban a fent említett első három epizódot mindenképpen el lehet készíteni, hiszen a két nyitórészt már korábban megírták, s ezekben a Glee a Beatles előtt fog tisztelegni, a legendás együttes dalait fogják feldolgozni a karakterek. A harmadik részben pedig az elhunyt színészt, illetve karakterét búcsúztatják majd el, bár egyelőre még nem tudni, hogy milyen formában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!