Szekeres Viktor

Folytatódik a Dob + Basszus

Az m1 folytatja sokszoros díjnyertes könnyűzenei műsorát, a Dob + Basszust. A Lévai Balázs által készített műsor október másodikán a Kispál és a Borz vendégszereplésével indul.

2007. végén fejeződött be a Magyar Televízió zenés dokumentumsorozata, a Lévai Balázs által készített Dob + Basszus, azonban a több mint két éves kihagyást követően október másodikától ismét láthatjuk az m1 műsorán. A készítők az eredeti műsor szellemiségét a Bárka színház színpadjára mentették át és élőben tervezik feldolgozni a magyar könnyűzenei élet előadóinak pályafutását, a főszereplők jelenlétével és élő zenéjével.

Az október másodikán visszatérő műsort 23.15-ös kezdettel adja majd az m1. A nyitó epizód középpontjában a nemrég búcsúkoncertet rendező Kispál és a Borz lesz, de vendégként tiszteletét teszi az adásban Gryllus Dorka és D. Tóth Kriszta, valamint roporterként Mucsi Zoltán és Scherer Péter. A Dob + Basszus további részeiben Péterfy Bori & Love Band (október 16-án), Ákos (október 30-án), a 30Y (november 13-án) a Quimby (november 27-én) és a KFT (december 11-én) lesz a fő vendég.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • trogi #1
    Nagyon szeretem ezt a műsort. A tévé elé szegezett szinte minden része. Viszont suttyó az m1, miért olyan későre teszi?