Szekeres Viktor

Megújul a fiatalok egyik kedvenc csatornája

Újratöltött belső és egységes külső - a tartalom és a dizájn is megváltozik a tavaszi-nyári szezonra a Viván. Sanyóca és RandomMarci mellé folyamatosan érkeznek az arcok, áprilistól pedig jön a felfrissült Interaktív.

A Viva közleménye szerint miután reality-roadshow-szerű elemekkel, új logóval és egy műsorvezetővel is felújították a Megállót, valamint elindították a tinik életéről szóló reality-t, a RandomMarcit, a VIVA úgy döntött, hogy az Interaktívba is új arcok és frissebb koncepció kell, sőt, a sorozatok szerelmeseinek is kedveznek: ők hamarosan a Popland című 70 részes tinisorozatnak örülhetnek (utóbbi kettő áprilisban debütál a csatornán).


Az egyre több reality-elemet használó VIVA ettől még persze megmarad zenecsatornának, ezért az olyan tartalmak, mint az Út a csúcsra, ahol egy-egy népszerű előadó pályáját mutatják be, vagy a pénteki bulik előfutárának pozicionált VIVA karaoke továbbra is fontos szerepet játszanak majd. Sőt, emellett végre az idáig méltatlanul elhanyagolt trendeknek is engedni akarnak, szóval lehetőségünk lesz olyan számokat is látni a tévében, amiknek eddig esélye sem volt megjelenni a mainstreamebb vonulatok miatt. Az eddigi műsorvezetők közül Iszak Eszternek továbbra is meghatározó szerepet szánnak, ezért a Chart Show mellett műsorvezetőként visszatér a megújult Interaktívba is.


A tartalom mellett változik a forma is: csatorna tartalmainak eddigi képi világa finoman szólva is különböző volt, most viszont az új logóhoz igazítva az eddig külön életet élő műsorok egységessé váltak. A korábbi lekerekített és színes logót modernizálva a "VIVA" szó áprilistól négy darab háromszögként tűnik majd fel a képernyő sarkában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Narxis #6
    Régen én úgy tanultam, hogy ment a TV-ben a zene, akkor még asszem se hifim se saját PC-m nem volt, néha ilyen 5 perces szünetek között megnéztem egyet. Amúgy volt sok olyan klip ami nagyon jól sikerült.
  • ADAMEX9 #5
    A zenékhez igenis kell a videóklip, az első pár megtekintéshez mindenképp. Egy jó klip, ami összhangban van a zenével nagyon felhúzhatja az élményt.
    Ilyenekre gondolok: Golden Filter, of Monsters and Men, The Killers.
    Itt persze nem a "2 rapper támaszkodik egy bérelt Ferrarin, közben meg 10 csaj rázza a seggét előttük" tipusú zenékre gondolok, ott teljesen felesleges (sőt még a zenét is le lehet némítani).
  • winnie #4
    szerintem csak rádöbbentél, hogy nem te vagy a célközönség.
  • CybeRick #3
    Ez a viva logó ultragáz. Majd menni fog a ratyi műsoraikhoz :) Évek óta egy kalap sz*r a hazai zenetévék műsora. Lassan a Muzsika TV lesöpri őket, röhej.
  • winnie #2
    néz valaki videóklipeket? ha net, akkor zene és csinálok mellette mást, kicsit luxusnak tűnik a klipnézés, legalábbis időrablónak. viszont ezt a tévék is tudják és ezért van nagyon kevés klip az ilyen csatornákon, inkább sorozatokat adnak és reality-ket.
  • nessboth #1
    Azt hittem már rég megszűnt! XD
    Nem tudom mennyi kapacitása van a mai zenecsatornáknak, és édemes e még létezniük, mikor mindenki a neten néz videóklipeket, mindenesetre vaalhogy még kiskamaszként sem bírtam ezt a "buli van, őrület, maximumpörgéscarpediem" céltalan erőltessük a heppinessz életérzést, és büszke vagyok, hogy kalandosabb életem lehetett, mint ebben a klipben szereplő szerencsétleneknek, akiknek máűr az egy WHOHOOO boldogság, ha kocsi tetején ugrálhatnak, és felemelt kézzel átszaladhatnak a hídon.....ja, és Creedo lőtt előbb...