Szekeres Viktor

Meghalt az RTL Klub tévésorozatának főszereplője

Elhunyt Cory Monteith, aki a Glee - Sztárok leszünk! című zenés komédia főszereplője volt. Monteith halálának okairól a rendőrség egyelőre még nem közölt konkrétumokat.

Életének 31. évében elhunyt Cory Monteith, kanadai színész, aki az itthin az RTL Klub által bemutatott Glee - Sztárok leszünk! című zenés tévésorozat főszereplője volt. A Finn nevű karaktert alakító színészt, aki pár napon belül kezdte volna el a széria ötödik szezonjának forgatását, egy vancouveri hotelszobában találták meg, de a vizsgálatok idegenkezűségnek minden nyomát kizárták. Tavasz környékén egyébként Monteith önként bevonult egy elvonó kúrára.


A színészt a Glee előtt sorozatok mellékszerepeiből lehetett ismerni, játszott a Kyle, a rejtélyes idegenben, a Smallville-ben és a Csillagkapuban is, de igazán ismert a Glee-ben lett. Filmben utoljára a részben Budapesten forgatott Csajok Monte Carlóban című alkotásban láthattuk, egyébként kisebb, független alkotásokban szerepelt, melyek nem jutottak el Magyarországra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #3
    Sose hallottam erről a sorozatról. A srácról sem. Viszont ez elég drogtúladagolás-gyanús.

    Mindentől függetlenül nyugodjon békében.
  • avman #2
    az hagyján, de az RTL Klub tévésorozata az mondjuk a barátok közt. a glee az maximum az rtl-en is sugárzott.
    a fene ezekbe a nyelvi finomságok.
  • endrev #1
    Elvonókúra egybeírandó. Bocs, de én kérek elnézést. Újságírás....

    50 év múlva már nem is kezdjük nagybetűvel a mondatot? Csak mert mindenki igazolta valamivel, hogy nem kell tudni helyesírni?