Szekeres Viktor

Hozzánk is befut a Titanic 2

Aki nem szeret Amerikából rendelni olcsó DVD-ket és Blu-ray lemezeket, az most örülhet, hiszen a trashfilmek királyától származó Titanic 2 idehaza is kapható lesz.

Az AeonFlux blog híre szerint június hetedikén itthon is megjelenik DVD-n az Asylum stúdió egyik legnagyobb port kavart alkotása, a Titanic 2, melyet május 31-én az RTL Klub is bemutatott volna, de a csatorna pár napja elhalasztotta a premiert és inkább az Amerikai taxit ismétli meg az esti időpontban. A 2190 forintba kerülő DVD-n természetesen rajta lesz a katasztrófafilm feliratos és szinkronos verziója is, azonban extrát nem kap.


A túlélők számát tekintve meglehetősen kíméletlen Titanic 2 nem az eddigi Titanic-filmek történetét követi, hiszen nem a XX. század elején játszódik a hajómonstrumon, hanem napjainkban, hiszen a Titanic katasztrófájának emlékére 100 évvel később újabb hajót indítanak, a Titanic II-t, hogy az bejárja a szörnyű véget ért előd útját. Azonban minden elővigyázatosság ellenére is a hajó idővel a gyilkos jéghegyek felé kezd sodródni.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jawarider #4
    Hogy az egyik gyúrunk vazze-ből idézzek : szar az van bőven...
  • wraithLord #3
    Ugye ez csak vicc? És ilyen igazából nincs is...
  • Tower Guard #2
    Nee
  • MacropusRufus #1
    a dobozon szar a szöveg :)
    A Titanic csak a korának volt a legnagyobb hajója!