Szekeres Viktor

A szex legyőzte a horrort

Az USA-ban már befejeződött a 2007/08-as tévés évad, a nagy tévécsatornák mondhatni nyári álomra hajtották fejüket és ilyenkor csak minimális számű sorozat pislákol a képernyőkön.

Ezek egyike volt a csütörtökön a CBS csatornán bemutatkozó Swingtown, mely a 70-es évek szabad szerelemről szóló korszakával foglalkozik (ld. még a címben a szvingelésre, a párcserés szexre vonatkozó utalást), míg a másik nyári újonc sorozat az NBC csatorna Fear Itself című szériája, melynek műfaja horror, és különlegessége, hogy az egyes részeket nem köti össze semmi, mindegyik teljesen különálló egészet alkot.


Ki tudja, miért, de ezen két sorozatot, ahogyan azt idehaza is megszoktuk, éppen egymásnak eresztve mutatta be a két tévéadó, így törvényszerű volt, hogy egyiknek buknia kell - a közönség pedig első nekifutásra a szexet választotta a borzongás helyett, hiszen a Swingtownt 8,5 millióan, míg a Fear Itselfet csak 5,2 millióan látták.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kkwx #3
    lehet hülyeséget kérdek, de ez nem az új Horror Mesterei sorozat?
  • Kagemusha #2
    (Matematikai) Statisztikailag elenyeszo kulonbseg -vagy ha jobban tetszik: irrelevans differencia- egy ekkora orszagban...
    es amugy sem lehet egy szambol levonni semmilyen kovetkeztetest. Ha legalabb azt irtad volna, hogy "x millio +- ennyi meg annyi" az meg elfogadhato lenne, de igy...
    sz..t sem er!
  • offspring #1
    Név szerint?