Szekeres Viktor

Az RTL Klub-on a Róma

Az RTL Klub nagy dobásokkal próbálja életben tartani a nézők figyelmét a nyári uborkaszezonban, többek között jobbnál jobb sorozatokkal. Ezek egyike az HBO gigaköltségvetésű történelmi szériája, a Róma lesz.

A Róma, melynek évadonkénti költségvetése a 100 millió dollárt is elérte, kedvező rajongói fogadtatásra talált, azonban a nézőszám nem volt elegendő, hogy eltartson egy ilyen drága és extravagáns produkciót, ezért a készítők két kerek évadot készítettek a sorozatból, majd letették a lantot.


Az ókori Római Birodalommal foglalkozó széria idehaza már leadásra került az HBO-n, sőt, még DVD-n is megjelent (illetve a második szezon a napokban fog megjelenni), de az RTL Klubon most már az is láthatja a sorozatot, akinek se DVD-lejátszója, se prémium csatornája nincs, hiszen június 17-én, kedden, 23:30-kor kerül bemutatásra a Róma első epizódja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • McCartman #10
    a
  • McCartman #9
    sajnos szerintem is ez lesz. tekintve , hogy az rtl a vágások nagymestere.. és mindezt persze 18as kerika mellett.. gyökerek.
  • winnie #8
    "már tudjuk,hogy a tengeren túl semmi igazán színvonalasat nem tudnak értékelni."

    olykor olvasni baromságokat, no de ezt?

    hol tudnak? nálunk? és a többi, a számtalan színvonalas amerikai sorozatot miért értékelik?

    (mondjuk a logikai levezetés kicsit arcoskodó. "szerintem eszméletlenül jó" = "igazán színvonalas". valaki irtó büszke a makulátlan ízlésére:)
  • Dagemy #7
    Szerintem eszméletlenül jó sorozat,remélem jó a magyarhangja.
    Nem az itthoni nézőszám miatt lett mingössze 2 évad,de azt már tudjuk,hogy a tengeren túl semmi igazán színvonalasat nem tudnak értékelni.
  • winnie #6
    "gondolom majd azt írják hogy nem lett sikeres mert nem nézte senki.ilyen későn persze hogy nem."

    mióta függ a siker attól, hogy hánytól adják? egy 23.00-s sorozat is lehet nagy siker 400 ezer nézőveé és egy 20.00-s is bukás 1 millióval. nem a nézettség a lényeg, hanem a közönségarány.
  • koschwarz #5
    az a nagyfarkú rabszolga-ajándék csak úgy naturalistán ábrázolva, a szexjelenetek, az öldöklések...szóval bevállalták megint az HBO-nál. nem kertévébe való, még a nagymami feljelenti az rtl-t kiskoróak megrontásáért. és még el tudom képzelni, hogy ki is vágnak belőle és úgy lesz 18-as karikás.

    nagyon színvonalas kiállítású sorozat, csak ajánlani tudom minden szandálos-filmes rajongónak.


  • Sanyix #4
    Istencsászár sorozat, nagy élmény volt megnézni, tavaly.
  • MrBlowfish #3
    NEm azért adják későn, mert te (én) megnéznéd, hanem mert egy átlagos részben 3-5x kefélnek, 2-20 embert ölnek meg meglehetősen naturális ábrázolásmód mellett, valamint 4-5x titulálnak néhányakat "húgyivó kúrvák fatyjai"-nak (ide bármilyen cirkalmas káromkodás beilleszthető), és néha kifejtik egy masnival átkötött férfiasságú (mutatják) kreol rabszolga mellett, hogy "nincs jobb ajándék a nagy pénisznél".

    Vagy éjjel adják, vagy iszonyúan megvágják. Ha már választani kell inkább az előbbi.
  • Daffit #2
    Nagyon jó sorozat, de 11 után? Akkor inkább alszom...
  • Risu Führer #1
    faszom beléjük hogy azokat a sorozatokat amiket megnéznék ilyen későn adnak le.gondolom majd azt írják hogy nem lett sikeres mert nem nézte senki.ilyen későn persze hogy nem.