Szekeres Viktor

Jócskán előre hozták a Star Wars 9 premierjét

Már 2019. tavaszán láthatjuk Az utolsó jedik utáni epizódot.

A Disney stúdió rengeteg filmjének jelentette be mozis premierdátumát az elmúlt napokban, de legnagyobb figyelem minden bizonnyal a Star Wars IX-ét kísérte, melyről korábban annyit lehetett tudni, hogy 2019-ben kerül mozikba, azon belül is decemberben, legalábbis sokan így vélték, miután az eddigi "új" részek akkorra lettek kitűzve. Azonban a Kilencedik Epizóddal nem ez fog történni, az egyelőre még cím nélküli alkotást Amerikában 2019. május 24-étől lehet majd látni.

Azt a filmet Colin Trevorrow fogja rendezni, s addig még decemberben láthatjuk a Rian Johnson rendezte Az utolsó jediket, valamint érkezik 2018 május 25-én Han Solo egyik fiatalkori története Phil Lord és Christopher Miller rendezésében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #3
    Pontosan nem. Ez 2019-es film. Az Avatar 2020-as.

    De ettől még mekkorát röhögtem azon, hogy "nem merték". Előttem a kép, ahogy reszket a Disney. Mert az jellemző rájuk. Nem az ellenkezője. És van, aki szerint a Disney megijedt, hogy a filmsorozat, aminek az első része minden idők legsikeresebb filmje lett Amerikában 936 millió dollárral alulmaradhat egy olyan filmmel, aminek az első része 760 milliót hozott, és nem túl jó volt a fogadtatása?
  • professional #2
    Pontosan az Avatar miatt hozták előre, mert azok decemberben lesznek bemutatva és nem merték vele egyidőben idnítani.
  • Zoliz #1
    Nem is James Cameron szintű alkotâsok már ezek amikre évekig kell várni. Kizárólagosan a nagy bevétel a céljuk és a nem éppen művészi-minőségi teljesítmény. A Star Wars megy a hulladék tömegtermékek közé.