Szekeres Viktor

Itt a Star Wars 8 első magyar plakátja

A magyar plakátról a magyar cím is kiderült az új Star Wars esetében.

Amikor a Lucasfilm bejelentette, hogy a Csillagok háborúja-filmsorozat idén bemutatásra kerülő nyolcadik epizódjának címe Star Wars: The Last Jedi lesz, akkor sokan úgy vélték, hogy Star Wars: Az utolsó jedi lesz a hazai elnevezés. Azonban nem sokkal ezt követően kiderült, hogy a 'jedi' szó többes számot fed, éppen ezért nem meglepetés, hogy a film magyar címe Star Wars: Az utolsó jedik lett. Mindezt a nemrég kiadott magyar plakát fedte fel.

A Star Wars: The Last Jedit Rian Johnson írta és rendezte, a film története pedig a Star Wars: Az ébredő Erő közvetlen folytatása lesz. A visszatérő szereplők között természetesen ott lesz Mark Hamill, a napokban elhunyt Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Lupita Nyong’o, Oscar Isaac, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie és Andy Serkis is. Újonnan pedig olyan színészek csatlakoztak a gárdához, mint Benicio Del Toro, Laura Dern, illetve Kelly Marie Tran. A magyar premier december 14-én lesz.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #4
    Most derült ki valakinek Mo-n, hogy a Jedi meg a Sith olyan főnevek, melyek az angolban mindig többes számra utalnak? 100 regény 10 film és 40 év után. Gratula.
    Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2017.04.08. 18:25:17
  • BaliBoy #3
    "...a napokban elhunyt Carrie Fisher."

    Jah, majd 4 hónapja...
  • rain70 #2
    Egyszerűen fenomenális és fantasztikus ez a plakát. FACEPALM!
    Az óvódás kislányom szebbet kreál)na) unottan. Legalább a galaxis ne fehér pöttyökből állna, hanem valódi csillagokból! OMG!
  • NEXUS6 #1
    Ez egy dúrvára sikerült plakát!
    Dúrván fosch. XD