Szekeres Viktor

Itt az első csapatfotó a Han Solo-mozifilm forgatásáról

Együtt a csapat a második Star Wars-antológia forgatásán.

A Lucasfilm bejelentette, hogy tegnap hivatalosan is megkezdődött a Han Solóról szóló, egyelőre még cím nélküli második Star Wars-antológia film forgatása, és ennek örömére készítettek egy csoportképet a film kiemelt szerepeit alakító színészekről. A képen látható Alden Ehrenreich, aki Han Solo lesz, Woody Harrelson, Emilia Clarke, Donald Glover (ő lesz Lando Calrissian), a két rendező, Phil Lord és Chris Miller, valamint a CGI-karakter bőrébe bújó Phoebe Waller-Bridge, illetve Chewbaccaként Joonas Suotamo. (A korábbi hírek arról szóltak, hogy Thandie Newton is szerepelni fog a filmben, de ő nincs rajta a képen.)

Klikk ide!

A 2018-ban bemutatni tervezett filmet A Lego-kaland, a Derült égből fasírt, valamint a 21 Jump Street rendezői, Phil Lord és Chris Miller készíthetik el. A történet a csempész és Chewbacca egyik régebbi kalandját fogja elmesélni, a forgatókönyvet Lawrence Kasdan és Jon Kasdan írta, a sztori pedig arra a folyamatra fog fókuszálni, ahogy a fiatal suhancból csempész, tolvaj és csirkefogó lett, vagyis az az ember, akivel Luke Skywalker és Obi-Wan Kenobi először Mos Eisley-ben találkozott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ostoros #5
    A Dawson? Tizenévesekről, igen, akiket 30+ évesek játszottak el.
    Egyébként nem az életkorra gondoltam, hanem az egész beállás, olyan mintha egy tini filmet látnák a megszokott álságos bájvigyorral (kivéve a két jobboldali szereplőt).
    Utoljára szerkesztette: ostoros, 2017.02.23. 18:13:22
  • kalapos01 #4
    Miért? Mert mosolyognak? Mert ha tényleg az életkorra gondolsz, akkor a Dawson tizenévesekről szólt, az eredeti Star Warsban huszonévesek szerepeltek. Ők meg itt harmincasok, a főhős kivételével, aki 27 éves, de nem hátrány, ha fiatalabb, mint Harrison Ford a Star Warsban.
  • Macropus Rufus #3
    nekem is ez ugrott be :))

    Viszont ha bele gondolunk, hogy Harison Ford nem egészen 30-33 volt a StarWars 4 forgatásán, és Carrie Fisher éppen csak súrolta a 20-at, akkor már nem is annyira gáz ez a Dawson-os hasonlat. Mark Hamill sem volt sokkal több mint 20 éves.
    Gyak. 20-on éves gyerekek voltak a főszereplők a filmben.
  • ostoros #2
    Nekem is az volt a benyomásom, mintha Dawson és a haverokat látnám....
  • Sir Cryalot #1
    :DDDD
    Donald Glover (ő lesz Lando Calrissian),
    :DDDDDD

    -kicsit más "kaliber" a stáb,

    -kertváros wars?


    Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2017.02.23. 01:16:52