Szekeres Viktor

Brutális nézettséggel nyitott az RTL Klub új, magyar sorozata

Több, mint egymillió embert érdekelt A mi kis falunk.

2016-ban egyetlen itthon sugárzott sorozatepizód nézettsége sem érte el az egymilliót, azonban idén erre hamar sor került. Az RTL Klub közleménye szerint minden várakozást felülmúló nézettséggel indult a csatorna új, saját gyártású fikciós sorozata, A mi kis falunk. A komédia a 18-49 éves korosztály körében az idei év eddigi legnézettebb műsora lett és 33,8 százalékos közönségarányt ért el. Ez összesen 473 832 nézőt jelent.

A teljes lakosság körében is kiválóan teljesített A mi kis falunk, hiszen 1 108 674 nézőt ültetett a képernyők elé, ezzel az idei év negyedik legnézettebb műsora lett. A mi kis falunk Pajkaszeg mulatságos hétköznapjait mutatja be olyan karakterek segítségével, akikkel csak és kizárólag itt találkozhatunk: egy ügyeskedő polgármester és kultúrharcos asszisztense, egy testépítő pap, egy szexi kocsmáros, egy féleszű rendőr, egy rezignált körzeti orvos és egy playboy foci edző.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #3
    Szerintem valamit benéztél. A cím direkt ez, éppen a Menzel-film miatt, de a sorozat teljesen más. Sokkal inkább hasonlít egy szlovák sorozatra, aminek a hivatalos feldolgozása.

    (A 'retek' az komolyan az RTL akar lenni? Csak egy tipp, de annyira hihetetlen, mert eléggé olyan hat éven aluli poénnak hangzik. Mindegy, mert nem az RTL készítette a sorozatot.)
  • AnuluWork #2
    Micsoda eredeti ötlet a retektől!


  • Zombee #1
    Ilyen karakterek bármelyik kis faluban összejöhetnek. Nálunk volt egy sírjából feltámadó öregasszony, akiről egy másik alkalommal az orvos is megállapította, hogy meghalt, erre akkor is feltámadt.

    A 70-es években egyszer részegen elaludt a temetőben egy nyitva hagyott családi kriptában, a pap meg rázárta. El lehet képzelni, mit éltek át az arra járók, amikor dörömbölni kezdett bentről, meg ordibálni, hogy ki akar jönni. :)

    A másik alkalommal mocsok mód berúgott, mire a hasonló állapotban lévő háziorvos megállapította, hogy meghalt. :)

    Ezért szeretek vidéken élni. :)