Szekeres Viktor

Kiderült, hogy mit néztek a magyarok Szilveszterkor

RTL Klubot nézett a magyarság a dudálás és petárdázás közepette.

2016 utolsó hetében is az RTL Klub műsorai vitték a prímet: a 18-49-es korosztály körében az 52. héten a top10-be kizárólag a piacvezető kereskedelmi csatorna műsorai kerültek be. A múlt hét legnézettebb műsora az RTL Híradó szilveszteri adása volt. A kereskedelmi célcsoport körében az RTL Híradó álhírekkel tűzdelt szilveszteri adása kiemelkedő, 23,3 százalékos közönségarányt ért el A dobogó második fokára a Reszkessetek, betörők! december 26-án, az RTL Klubon vetített harmadik epizódja állhatott fel.

Érdekesség, hogy a retró a többi helyezettre is jellemző volt. A 18-49-es korosztály körében felállított nézettségi toplista első tíz helyébe befért a Halálos fegyver-sorozat harmadik és negyedik epizódja is, előbbi a hetedik, utóbbi pedig a negyedik helyen. Ezek mellett pedig a Bud Spencer/Terence Hill-rajongók is kitettek magukért, hiszen az És megint dühbe jövünk és A különben dühbe jövünk az ötödik, illetve a kilencedik helyre kapaszkodott fel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #4
    Nagyon sokan néznek tévét ma is. Még a fiatalok is, az egyéb források mellett sokan megmaradnak a hagyományos tévéadásnál is. A Reszkessetek betörőket másfél millióan nézték (hogy ez a szentestei adás, vagy ismétléssel együtt, nem volt a hírekben), az nem csak a mai viszonyok között számít nagyon jó eredménynek. Ha a második helyezettet látta mondjuk egymillió, ami azért kora este sanszos, máris az ország egynegyede. Nyilván pontosan nem lehet megmondani, nem is tudom, hogy jönnek ki ezek a számok, de mindegy hogy +/- mennyivel tér el, sokan néztek tévét.

    Szilveszterkor volt Az utolsó cserkész is a retken, az is jó móka, mondjuk tévében azt se nézném meg. De mások sokan igen.
  • Bulics #3
    Á! Az nem ugyanaz.
  • Paddy #2
    Tényleg nem? Én magyar vagyok és TV-t is szoktam nézni.
  • grebber #1
    Ezt nem a magyarok nézték hanem az akik még néznek tv-t manapság. A kettő pedig nagyon nem ugyanaz.