Szekeres Viktor

Itthon is tarolt a The Walking Dead évadnyitója

Nézettségi rekordot hozott idehaza a FOX-nak a The Walking Dead idei kezdése.

Hétfőn este a magyar FOX csatornán is elindult a The Walking Dead hetedik szezonja. A világ egyik legnépszerűbb sorozata az amerikai premierrel egy időben, valamint este is leadásra került, ráadásul mindenféle megszakítások és reklámszünet nélkül. Az epizód kiemelkedő nézettséget hozott, a csatorna közlése szerint a hétfő esti premier nézettsége 1767%-kal haladta meg a FOX főműsoridejének elmúlt 6 heti átlagát. Ez persze mind szép és jó, csak arról nem szól a csatorna közleménye, hogy ez hány nézőt jelent...

Ezzel az eredménnyel egyébként a magyarországi FOX csatorna eddigi legnézettebb adása lett ez a premier. A műsor idősávjában a FOX számos jelentős filmcsatornát előzött meg (például a Super TV2-t, a Coolt vagy a Viasat3-at), és az 5. helyet szerezte meg a teljes magyar tévés nézettségi mezőnyben. Illetve a premier nézettségével a FOX olyan vetélytársakat utasított maga mögé a teljes nap tekintetében, mint az AXN, az AMC, a Paramount vagy a Viasat6.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Dynamic #10
    Ugye csak viccelsz és dühös vagy a múltkori rész brutalitása miatt, ahogy egy jópáran, mert amúgy nem tudom elhinni, hogy valaki ilyen huszadrangú dolgokba köt bele.
    A dupla gyilok lentebb kifejtve.
    A csapdáról meg annyit, hogy nyilván te tudtad, hogy csapda lesz mert filmet nézel, de a szereplőknek a saját világukban miért lenne egyértelmű? Főleg, hogy emlékeim szerint ők akartak túljárni Negan eszéne (Eugenet küldték terelésnek), oszt mégis visszafelé sült el. De tökmindegy, mert Eugenet is elfogták. Neked az lenne a reális, hogy ők a világ legfurfangosabb túlélői és mindent megúsznak? Ez most az a sztori, hogy van náluk is okosabb és megszívták. Ennyi.
    Az meg, hogy miért nem rontott rá Neganra egy baltával a gépkarabéllyal szemben, miért nem vállalta be a biztos halált (és az emberei halálát), no comment. Már a feltételezés is vicc és hihetetlen, hogy ez valakiben felmerül egyáltalán.
  • Chob #9
    Wow... "és szinte mindenkit fejbevágott" csak két mebert vágott fejbe, de azokat halálra verte.
    "Negán-nak tökéletesen logikátlan a viselkedése" Ja értem, szóval vegyük azt van egy nagy családod, abból lemészárolnak kb. 30 embert te odamész az elkövetőkhöz és mosolyogva megsimogatod a kis buksijukat ugye?
    " rég Negánba vágta volna már a baltát bevállalva azt a 2-300 golyót amit kapni fog érte" Ja csak mindenkit lemészároltak volna ott helyben, nem csak őt.

    Az íjász gyerek meg pár részben még szerepelni fog ebben az évadban, te csodagyerek, akit soha senki nem fog megérteni, mert olyan bődületes ökörségeket beszélsz, hogy az valami elképesztő.
  • sárkánylovag #8
    A Gore csak annyit jelent hogy egy horrorfilmben mutatják e a belsőszerveket vagy nem.
    Abban igazad van hogy ez ettől több de ez a látványvilágra vonatkozik.
    Természetesen dráma a műfaja , de valamit meg lehet úgy is jeleníteni hogy lelövöm meg úgyis hogy 40 percig kínzom és lelövöm és ezt mosolyogva mutogatom a nézőknek hogy hú de ki tudok belőletek érzéseket váltani.
    Hiába van valakinek nagy bandája attól egy sniperes puskával bárki kiszedhető, és pont egy bűnözésből élő embernek kellene legjobban tudni hogy mindig megbosszulják a dolgokat.

    A csethuszár úrnak meg üzenem tök mindegy Kínai, Koreai vagy Japán az a réteg érdektelen lesz,
    a témába meg teljesen offos a komment így trollkodó csak,
    mindahogy volt a sorozatban két érzelmi szál is amit ilyen módon kiirtottak így a nekik szurkoló "romantikusabb" réteg is távozni fog.


    Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2016.10.28. 13:57:17
  • wraithLord #7
    Ricken pedig szerintem már a 6 évad második felében, végén látszott, hogy valami nagyon nem stimmel, kezd megtörni (amikor pl. a saviorök szivatták őket), talán ez vezethetett ehhez az egészhez.
  • wraithLord #6
    "De ez már baromság... gore zombis sorozatból pszihohorrorba váltott a sorozat."

    Szerintem ez sosem volt gore zombis sorozat, elég korán kimászott vagy továbbfejlődött a zombis túlélő jellegből, és inkább a körülmények indukálta karakterfejlődésről (-hanyatlásról) és a drámáról szólt.
    A zombis téma egy filmben elmegy, egy sorozatban 1-2 évadot elmegy, aztán nem árt valamivel bővíteni a dolgot. Amikor még azzal a Tucsonnal furikáztak Rickék, már akkor unott képpel lőtték szét a kocsi ablakát kaparó zombik fejét. Már akkor nem a túlélésről szólt az egész, és pl. ezzel a jelenettel nagyon jól sikerült ezt ábrázolni.

    Negan pedig azért ölt meg kettőt, mert a "játék" elején elmondta a játékszabályokat. Daryl megszegte, Negan pedig mint tudjuk, nagyon humoros fickó, nem Darylt ölette meg Dwighttal, hanem fordulatból szétcseszte szerencsétlen Glenn fejét, ahogy az a képregényben meg van írva.
    Abban igazad van, hogy Negan nem gondolhatja, hogy ennyi mindent megjárt embereket ilyesmivel komolyabban meg lehet hatni, ezért kellett neki ennyire fájdalmasan keményen meghurcolnia és megtörnie Ricket, a csapat vezetőjét. (Csak Maggievel nem számolt).
  • wraithLord #5
    A sorozat reklámjához hozzátartozik az is, hogy a neten mindenhol az megy, kit ölt meg Negan. "...egyre többen találnak rá...", mert egyre többet beszélnek róla az ominózus cliffanger óta. Pl. ez lehet a logika benne.
  • molnibalage83 #4
    Valami elképesztő, hogy a sok fórumhuszár képtelen a kínait a koreaitól megkülönböztetni...
  • sárkánylovag #3
    Ez a rész volt talán a walking Dead sorozat leggyengébb része.
    Valóban indokolatlan kínzásokkal teli és logikátlan. Bár a főgonosz megigéri egy embert öl meg, többel végzett és szinte mindenkit fejbevágott...
    Nem utálni fogják sokan Negánt hanem abbahagyják a sorozat nézését.
    Lehetett azt mondani eddig az átlagnézőnek hogy a sok szörnyűség csak mellékes mert érdekes emberi sorsokat ábrázol , és a lélek hogy törzul a külső hatásokra...
    De ez már baromság... gore zombis sorozatból pszihohorrorba váltott a sorozat.
    Az eddigi értelmesen gondolkozó társaság beleszalad egy ilyen alapcsapdába minden biztosítás nélkül.. ezek nem csirkék hanem több éves rafkós túlélők.
    Negán-nak tökéletesen logikátlan a viselkedése, egyértelműen bosszúhoz fog vezetni.
    A főhősünk meg nem ilyen ember , rég Negánba vágta volna már a baltát bevállalva azt a 2-300 golyót amit kapni fog érte. Ha nem ilyen lenne nem érte volna meg a sorozat a 6. évadot.
    Nem fellendült a sorozat hanem épp most vágták gerincben ketté.
    Kivonták az íjász gyereket oké megy japánba játékot fejleszteni, kivonták a kínai srácot a kínai piacnak annyi, és elmegy minden néző aki nem leli örömét abban hogy emberek kínzását nézi.. és szerintem sok ilyen van...
    Én továbbra is nézni fogom, de hogy nagyon elbaltázták és gyenge volt az biztos.

    Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2016.10.28. 13:01:13
  • zetortraktor #2
    Ebbe mi a logika? Ha valakit csak az érdekel, kit ölt meg, akkor elolvasta legkésőbb aznap reggel. Ahhoz nem kell megnézni semmit. A hatodik évad elejét is többen nézték, mint az ötödik évadét itthon, egyszerűen csak egyre többen találnak rá, vagy terjeszkedik a fox.
  • wraithLord #1
    Hogyne tarolt volna, fél éve van tele a net a találgatásokkal, hogy kit ölt meg Negan. Szerintem még az is megnézte ezt a részt, aki azt se tudja, ki az a Negan. :D

    Mondjuk valószínűleg a nagy hájp miatt lett ez a sok kiakadás is, hogy milyen indokolatlanul és nézettséghajhász módon brutális lett ez a rész, és hogy többet nem nézzük, betelt a pohár... :D