Szekeres Viktor

Egyre többen nézik a TV2 csatornáit

A TV2 büszke az elért eredményeire.

Megnőtt tavalyhoz képest a TV2 csatornáinak összesített közönségaránya, s ennek egy " Kimagasló eredményekkel indította az évet a TV2 Csoport" című sajtóközleményben adtak hangot a sajtósok. Azonban mondhatni ez a minimum, hiszen tavaly több, mint fél tucat új csatornát indított a TV2 Csoport, és elég nagy probléma lenne, ha nem nőtt volna az összesített nézettség.

Számok nyelvére lefordítva mindez annyit tesz, hogy a TV2 Csoport portfólió szinten az előző év első hetéhez képest egész napon közel 40 százalékos, főműsoridőben pedig csaknem 45 százalékos növekedést ért el a 18-59-es célcsoportban. Ez azt jelenti, hogy a tavalyi 14,07%-os, teljes napos SHR 2017-re 19,5%-ra nőtt, míg főműsoridőben a 15,58%-os 22,26%-ra - mindez az itthon senki által nem jegyzett 18-59-es korosztályban. És ehhez csak egy rakás új csatornát kellett indítani.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cyberdog #5
    ©asgh: Azt kell mondanom, hogy igazad van. Ez nem közpénz. A közpénz az adókból beszedett pénz. Az MKB a TV2-nek nyújtott hitelt. Az MKB teljes tőkeállománya 1 865,162 milliárd forint. Ez sok mindent tartalmaz: betétesek, cégek vagyonát, portfóliókat, tárgyi és egyéb pénzügyi eszközöket, ingatlanokat, befektetői vagyont, privát bankári szolgáltatás ügyfeleinek vagyonát, amely 2016-s félévben elérte a 303 milliárd forintot. S a leányvállalatainak vagyonát és élő szerződéseiből származó vagyont jelent. S még sok olyan részegységet amelyet nem soroltam fel.

    ©asgh viszont helyesbítenék. Az MKB hitelei is kereskedelmi banki hitelek. Az MKB állami tulajdonú, kereskedelmi bank. A magyarországi banki törvényeknek (a kereskedelmi bankok működéséről és azok feltételeiről szóló törvények) megfelelően működő kereskedelmi bank. S azt tegyük hozzá, hogy az EU-ban nálunk a legszigorúbbak a banki törvények.

    ©arty neked meg ajánlom figyelmedbe az MKB éves és féléves konszolidált jelentéseit. Bár még a 2016. éves jelentés, még csak most fog elkészülni.
  • yamato41 #4
    És szerinted kit érdekel, ha a (libero)náci indexesek náciznak? Viszont az öncenzúra működik az ilyen essgéféle féltehetségeknél. Így működik a liberonáci véleménydiktatúra...
  • asgh #3
    A cikkről:
    Most mi is a cikkíró baja?
    Hogy a tv2-nek az új csatornái miatt nő a nézettsége?
    Mi a retekért indítottak volna új csatornákat? Hogy elijesszék a nézőiket?

    Vagy ez megint csak a "hozzuk a kötelező tv2-t fikázó agitpropot, különben lenáciznak az indexesek"?
  • asgh #2
    Milyen közpénzből? Állami banktól vettek fel hitelt, az nem közpénz.
    Ahogy a MOL sem közpénzből vásárol kőolajat, hiába résztulajdonos benne az állam, úgy az állami bank sem közpénzből helyez ki hitelt.
    Azon lehet vitatkozni, hogy az állami bank rossz üzletet kötött-e a tv2 tulajdonosaival (ezt egyébként eddig még senki sem állította) és a rossz üzlet mögött volt-e politikai nyomás.
    (Azóta egyébként a hitelt kiváltották kereskedelmi banki hitellel, tehát az állam garantáltan nem bukott az üzleten.)
  • arty #1
    kvázi-közpénzből....