Szekeres Viktor

A TV2-é minden idők legnézettebb kábeltévés műsora

Jó hétvégéje volt a TV2-nek.

A SuperTV2 valóságshow-ja, a Sztárban Sztár + 1 kicsi első adása minden idők legnézettebb programja lett a kábelcsatornák műsorkínálatában a teljes lakosság körében. Ez azt jelenti, hogy 1997 óta nem országos lefedettségű csatornán még sosem néztek ilyen sokan tévén egy műsorszámot. A teljes lakosság körében csaknem 800 ezren (AMR: 783 183 fő; SHR: 16,9%) kísérték figyelemmel a celebes realityt, míg a 18-49-es korosztályban 277 ezren.

A SuperTV2 kereskedelmi csatornák vasárnap esti kínálatát is legyőzte idősávjában - még a TV2-t is. A nagy kérdés, hogy mindez csupán egyszeri fellángolás volt, és ezt követően a nézettség visszaesik, vagy ezúttal nem csak egyszer kerül sor Budán kutyavásárra, és tartósítani tudja a magas nézettségét a műsor. Utóbbi esetben jó eséllyel a TV2-n találhatja magát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Elég a tükörbe nézned, ha birkákat keresel. Fogalmad sincs, hogy milyen a műsor, hogy mi megy a tévében, de divatmajomként szennyezel. Saját gondolat nuku.

    Arról nem is beszélve, hogy a hírből az jött le neked, hogy nő a létszámuk, pedig nem nehéz értelmezni (nem lövöm le a poént, de kábé pont az ellenkezőjét jelenti). Az pedig csak hab a tortán, hogy szerinted az, hogy apu, anyu és kisgyerek leül a tévé elé, hogy pár embert megnézzen ahogy énekel, már birkaság, holott te közben klikkelsz a neten, fórumozol, mert más platformon nem érdekel senkit a mondandód, és olykor kivered valami pornóra.

    Bocs, de ezerszer inkább annak jár a pacsi, aki családi körben szórakozik vasárnap este a tévé előtt, ne adj isten lát pár tehetséges embert, mint annak, aki gyűlölködik online név nélkül. De nyilván van, aki másképp látja.
  • Yagami #1
    Azt hinné az ember, hogy egyre kevesebben néznek TV-t (pláne a benne futó szennyeket, mint ez is) erre kiderül, hogy rekordszámú birka van még mindig, sőt nő a létszámuk. Mondjuk lehet, hogy ezen nem is kellene annyira meglepődnöm, ha "kitekintek" a mai világba. Magyarország, így szeretlek☺