Szekeres Viktor

2018-ban is Westworldöt fogunk nézni

Az HBO folytatni fogja a Westworldöt.

Az HBO, mondhatni szokásához híven, berendelte első évados őszi sorozatainak folytatását. Ez egyrészt azt jelenti, hogy folytatódik a Sarah Jessica Parker és Thomas Haden Church főszereplésével készített Válás (Divorce), mint ahogy Issa Rae komédiája, a Bizonytalan (Insecure) is megkapta második szezonját. És lesz Westworld második évad is, igaz, csak 2018-ban, legalábbis jelen állás szerint ez tűnik valószínűnek.

Mint ismeretes a Westworld készítője Lisa Joy és az a Jonathan Nolan - utóbbi Christopher Nolan filmjeinek rendszeres forgatókönyvírója, s aki pár éve kóstolt bele először a tévézés világába A célszemély (Person of Interest) című krimisorozattal. A sorozat alapjául szolgáló hetvenes évekbeli Michael Crichton által rendezett scifi története a jövőben játszódik és egy olyan szolgáltatás áll a középpontjában, mely révén szenzációs nyaralási lehetősége nyílik meg az emberek számára, akik az általuk kiválasztott korban tölthetnek el néhány kellemes napot. Mindezt jelmezbe öltöztetett androidok biztosítják számukra, azonban idővel egyre több a meghibásodást észlelnek köztük és a robotok elkezdenek öntudatra ébredni. Az HBO sorozata ugyanezt a koncepciót hozza el, természetesen sokkal magasabb szinten.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • skorpio7 #2
    Nekem jöhet, főleg a 7. rész után kezd érdekelni csak a folytatás.
  • KoLaMan #1
    "2018-ban is Westworldöt fogunk nézni "
    Már aki.
    Merthogy így a 7. rész tájékán (a jó kezdés után) az sem biztos, hogy ezt a szezont végig nézem, nemhogy a 2018-as másodikat.