Szekeres Viktor

Készül a Világok harca-tévésorozat

Tévében is lesz War of The Worlds.

A Deadline értesülései szerint az MTV War of the Worlds, azaz Világok harca-tévésorozat fejlesztésébe fogott. A legutóbb a Teen Wolfon dolgozó Andrew Cochran írja a tervezett sorozat pilotjának forgatókönyvét, melynek alapja természetesen H.G. Wells saját rádiójátékán alapuló, idegeninvázióról szóló regénye lenne.

Az itthon is megjelent könyv tartalma a következő: "Nem sokkal azután, hogy a csillagászok szokatlan fényjelenségeket észlelnek a Marson, különös hullócsillag zuhan egy London melletti mezőre. Hamarosan kiderül, hogy az, amit meteornak véltek, valójában lövedék, és az idegen hengerekben látogatók érkeztek a Földre. A kapcsolatfelvétel azonban borzalmas következményekkel jár. Mi történik, ha egy fejlettebb civilizáció megpróbálja leigázni a Földet? Miközben újabb és újabb hullócsillagok hasítják végig az eget, az emberiség jövője szinte napok alatt végveszélybe kerül.
Wells számtalan formában feldolgozott klasszikusa a science-fiction egyik alapműve, izgalmas és elgondolkodtató olvasmány. Helyenként borzongató, mind a mai napig érvényes vízió az idegen kultúrák találkozásáról, kiváló tanulmány a pusztulás szélére sodródott társadalomról.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • esztyopa #1
    Azután elkészítik a higított löttyök - című sorozatot,ami a Sorozatok Harca lesz...
    /Avagy hogyan húzunk le a döglött rókáról még 1-2 bőrt.../