Szekeres Viktor

Az Arrival lehet az év mozis scifije - itt az előzetese

Megérkezett az Arrival első előzetese.

Ugyan még csak teaserről van szó, de valószínűleg sokakat már az alábbi egy perc is meg fog győzni arról, hogy kötelező programról van szó - többek között azért, mert közel sem tipikus, földönkívüliekről szóló scifi lesz. A film magyarországi premierjéről még nincs hivatalos hír, de azt már tudni, hogy szeptember másodikán a Velencei Filmfesztiválon kerül először bemutatásra, majd Amerikában november 11-tő lesz látható.


A Paramount Pictures filmjének főszereplője Amy Adams lesz, partnerei olyan színészek, mint Jeremy Renner, Forest Whitaker és Michael Stuhlbarg. A teljes előzetes a hírek szerint a jövő héten érkezik meg. Az Arrival Denis Villeneuve rendezte, a forgatókönyvet pedig Eric Heisserer írta Ted Chiang 1998-as regénye, a Story of Your Life alapján.

A film kapcsán mindenképpen a rendezőt kell kiemelni, hiszen ő a fő oka annak, hogy ennyire várt az Arrival. Denis Villeneuve-nek, aki jelenleg a Szárnyas fejvadász 2-t forgatja Budapesten, két korábbi filmje, a Felperzselt föld és a Fogságban is szerepel az IMDb minden idők 250 legjobb filmjeit tartalmazó listáján, de ezeken kívül az egyik legjobb tavalyi filmet, a Sicario - A bérgyilkost is ő jegyezte.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #6
    Látod, másnak azért lejött, hogy volt már ilyen, mert valszeg nem csak az Élien 1-5, meg a Tyerminyátor 1-5 filmeket ismeri. ;)
  • NEXUS6 #5
    Jaaa, az az!

    Baxus, hogy nem tudnak már valami új sztorit kitalálni, rengeteg olyan jó könyv/novella van, amit elfelejtettek megvalósítani.
  • CRMessen #4
    Valahogy ettől a csajtól mindig sikítófrászt kapok. Lehet, hogy csak azért, mert a szeme tompa, mint akinek fogalma sincs, mi történik körülötte.
  • zetortraktor #3
    Olyan filmet, aminek az egy mondatos története megegyezik egy másik film egy mondatos történetével, de egyébként minden (sztori, karakterek, stb.) más? Nem egyet, hanem százat. Nem mintha bármit is jelentene.
  • AZUL #2
    végzetes erő... két rész is volt belőle... :) az első egész nézhető volt...
  • NEXUS6 #1
    Hááát, valami ilyen filmet nem csináltak már? Most nem ugrik be a címe.