Szekeres Viktor

Ritka brutális előzetest kapott A függetlenség napja 2

Majdnem öt perces előzetessel reklámozza a Fox stúdió az ID42-t.

Ki tudja, miért, de a 20th Century Fox kreatívjai úgy döntöttek, hogy egy gigatrailerrel próbálják meggyőzni a bizonytalan nézőket arról, hogy A függetlenség napja folytatása moziban nézős lesz - a többiek egy ennyire spoileres trailerre nyilván sosem kattintanának. A Roland Emmerich által rendezett scifi forgatókönyvét a rendező és Dean Devlin, valamint James Vanderbilt, James A. Woods és Nicolas Wright írta. A főbb szerepekben a visszatérő Jeff Goldblum, Bill Pullman, Judd Hirsch és Vivica A. Fox mellett olyan színészeket láthatunk, mint Liam Hemsworth, Brent Spiner, Charlotte Gainsbourg, Jessie Usher, Maika Monroe és Sela Ward.


A függetlenség napja: Feltámadás (Independence Day: Resurgence) itthon június 23-án kerül a mozikba (odakint 24-én). A hivatalos szinopszis első mondata a következő: "Mindig tudtuk, hogy vissza fognak térni." A történet szerint az első földönkívüli attak után talált idegen technológia használatával a Föld nemzeteinek együttműködése révén egy védelmi programot indítanak el a bolygó megvédése céljából. Azonban senki nem készíti fel az emberiséget az idegenek sokkal fejlettebb és váratlanul lecsapó haderejére, mindössze pár bátor férfi és nő képes arra, hogy megmentse a világunkat a pusztulástól."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jawarider #12
    "Fox stúdió az ID42-t. "
  • calmar #11
    Mer te nem tod, hogy a windows 95 még az alien számítógépet is lefagyasztotta, csak fel kellett rakni! :D
  • Ender Wiggin #10
    Bárki bármit mond, Emmerich a gyermeteg filmjeivel kenterbe veri az összes szuperhősős megafost.

    A saját filmjét csak nem gyalázza meg Emmerich, nem?
    Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2016.05.26. 11:01:46
  • paj01 #9
    Mindig is tudtuk, hogy visszajönnek. Akkor, hogy lehet a támadásuk váratlan?:P

    Alcímenk jobb lenne az Aliens strikes back *Sponsored by AVG antivirus.

    Nagy kedvenc az első rész már csak ezért is megnézem moziba, bár sanszos, hogy ezt a franchise-t is meggyalázzák no mind1.
    A kapzsi nigger meg nem hiányzik.
  • Zombee #8
    Spoileres? Mi lehet spoileres egy nyári látványfilm előzetesében? Jönnek az ufók, lezúznak bennünket, aztán a végén jól elkenjük a szájukat. Az első rész ugyanerről szólt, nem voltak benne meglepetések - az idegen rendszerekkel kompatibilis földi számítástechnikát leszámítva, ahol nem elég, hogy rá tudtak kapcsolódni az idegen számítógépre, de a Földön megírt vírus futott is rajta.
  • zamballa82 #7
    Ezt biztos moziban fogom megnézni.
    :)
  • PeeTeR #6
    aztafudeqrvaretkesbazz
  • tomboy013 #5
    Mondhat bárki bármit de a hangulat és a látvány biztosan a helyén lesz. Az ilyen agykikapcsolós látvány orgiát a legjobb moziba nézni :) Nem vagyok egy nagy Függetlenség napja fan, de ha épp nem lesz jobb dolgom lehet beülök megnézni.
  • molnibalage83 #4
    Zséééééééééééééééééé. :)
  • Prof William #3
    Majdnem 5 perc? Inkább majd a moziban nézem meg a filmet.