Szekeres Viktor

2018-ban érkezik James Cameron legújabb produkciója

Kitűzték az Alita: Battle Angel premierjének dátumát.

Pár hónapja a Twentieth Century Fox és James Cameron bejelentette, hogy a nagyon hosszú ideje fejlesztés alatt álló Battle Angel-mozifilm mindenképp el fog készülni, azonban rendezője nem utóbbi lesz, hanem Robert Rodriguez. Az Alita: Battle Angelnek akkor még nem volt premierdátuma, most azonban már azt is tudjuk, hogy mikortól kell keresnünk a mozikban. Nos, a tervek szerint a filmet 2018. július 20-án fogják bemutatni, mégpedig egy elég kemény hónapban, hiszen egy héttel később az Aquaman-film, két héttel korábban pedig a Hangya 2 kerül mozikba. Arról nem is beszélve, hogy 20-án még egy Dreamworks/Blue Sky animációs film nyitányára is sor kerül.

A Battle Angel Alita története a japán Yukito Kishiro mangája alapján készülne, mely a 26. században játszódik, a főhőse pedig egy cyborglány, aki alig 15 évesnek néz ki és teljesen elvesztette az emlékezetét. Végül egy cyber-sebész talál rá, aki gondozásába veszi a gépet, aki mindössze halálosan hatékony harcművészeti képességeit tudja felidézni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #5
    Nem feltétlenül a sztorijával van a bajom, hanem a japán rajztechnikával, legyen az képregény vagy rajzfilm. Elsősorban a fenti rajznak szólt az "izé".
  • Wittgen #4
    Csak már látnám.
  • hematit1976 #3
    Mielőtt leszólod ezt a "manga izét", olvasd el. Kifejezetten jó története van. Főleg a csattanó a végén.
  • Ender Wiggin #2
    2019-ben szállnak vissza a jogok Cameronra. Addig mi értelme lenne bármin is dolgozni, mikor ott van az Avatar meg ez a manga izé...
  • Jawarider #1
    Inkább a terminátoron dolgozna.