Szekeres Viktor

18+: Sírva röhögős zombifilm kapott remek előzetest

Így kell egy ismeretlen film iránt felkelteni a potenciális nézők figyelmét?

Megérkezett a Scouts Guide to the Zombie Apocalypse erősen korhatáros előzetese, mely alapján egy újabb, kötelezően megnézendő filmet véshetünk fel a nem létező noteszünkbe. A Paramount Pictures zombis horrorkomédiájában három cserkész jóbarát áll össze egy kemény pincérnővel, hogy felvegyék a harcot a békés kisvárost elözönlő zombihordával az emberiség megmentése céljából.


A Scouts Guide to the Zombie Apocalypse főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk, mint Tye Sheridan, Patrick Schwarzenegger, Logan Miller, Joey Morgan, Sarah Dumont, Halston Sage, Cloris Leachman és David Koechner. A rendező Christopher Landon (Parajelenségek: A megjelöltek ) volt, a forgatókönyvet is ő írta Emi Mochizuki és Carrie Evans közreműködésével. A film amerikai premierjére október 30-án fog sor kerülni, de az egyelőre erősen kérdéses, hogy itthon bemutatásra kerül-e.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ragnaar #6
    Hajrá, az azért látszik, hogy valószínűleg nem egy Zombieland színvonal, de nézős lesz.
  • Zombee #5
    Ez a magas falas rémlik nekem, nem a 2003-as Undead?
    http://www.imdb.com/title/tt0339840/
  • inkvisitor #4
    Eddig két filmnél láttam olyat, hogy a zombiság az élővilágra is hatott. Az egyik a Resident Evil, ahol keményen ki is pusztult minden, a másik meg valami olyasmiről szólt hogy lezuhant egy meteor, amitől kezdett mindenki zombi lenni a környéken, és hirtelen a Ufók egy km magas fallal vették körül a területet, és elkezdték kikúrálni a fertőzötteket, a gyógyultakat meg a levegőben tárolták a magasban. Erre viszont a pár repülővel menekülő főszereplő csak akkor jött rá, amikor a propeller elkezdte darálni őket. :)
  • Zombee #3
    Szerintem jópofa. Szinte esélytelen, hogy ez nálunk moziba kerül.
  • Szefmester #2
    Pedig a zombi hangyák és zombi szúnyogok elől nincs menekvés... Ha csak emberekből lehetnek zombik, az annyira könnyű lenne túlélés szempontból hogy csak na. :D
  • sárkánylovag #1
    Igen a walking dead nem foglalkozott azzal a kérdéssel hogy az állatok is bezombulhatnak.
    Amúgy vicces.
    Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2015.08.21. 16:55:28