Szekeres Viktor

Itt a tűzokádó óriáspókos horrorfilm előzetese

Sajnos a Lavalantula nem kap világpremiert, mint a Sharknado 3.

Az amerikai Syfy csatorna bekeményített, hiszen a Sharknado 3 tegnapi premierjét követően szombaton bemutatja a tűzokádó óriáspókokról szóló Lavalantula című horrorfilmet is, melyhez nemrég érkezett egy előzetes, most pedig egy részlet is befutott. A film érdekessége, amit az előzetesben is kiemelnek, hogy a főbb szereplők között többen is a Rendőrakadémiából lehetnek ismerősek. A főszereplő Steve Guttenberg lesz, akire a magyarok többsége Mahoney-ként emlékezhet, de a filmben szerepelni fog Leslie Easterbrook is (Callahan) és a hangutánzó Michael Winslow (Jones) is.


A szörnyfilmben egy csapat óriás, tűzokádó pók mászik elő Santa Monica vulkánjainak mélyéről, hogy rettegést hozzanak a nyugati part lakosaira. A filmet Mike Mendez rendezte Neil Elman és Ashley O'Neil forgatókönyvéből. Bár a Syfy-os zséfilmeket általában zséfilmes rendezők is szokták készíteni, Mendez személye mindenképp említést érdemel, hiszen korábban olyan horroros filmeket készített, mint a The Gravedancers, valamint a Bazi nagy pók, mely tipikus címe ellenére remek szórakozás volt, a műfaj egyik legjobbja az elmúlt évekből.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ragnaar #3
  • Zombee #2
    Az a Big Ass Spider tényleg jópofa volt, bár az is erősen ZS. Bár most nézem, tényleg Bazi nagy pók a címe, azt hittem, az csak a kalózfordításban volt így. Mondjuk láttunk már olyat, amikor hivatalos forgalmazó használta fel a közösség feliratait, vagy VHS-ről külföldi DVD-re igazított szinkronját.
  • Cyberdog #1
    A trailer végén a Sharknados pali... még most is ezen röhögök. :DDD
    - Szeretnék segíteni, de most van egy (kis) cápaproblémám. :D
    Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2015.07.23. 18:43:06