Szekeres Viktor

Nemsokára elkészülhet az új Predator-mozifilm

Shane Black nem mondott le az új Predatorról.

Nagyjából egy éve hallottuk először a hírt, miszerint a Vasember 3 és a Halálos fegyver forgatókönyvírója, Shane Black dolgozik a Ragadozó (Predator) átdolgozásán, újragondolásán, de azóta csak csend honolt a projekt háza táján. A minap a Collider interjút készített John Davis, producerrel, aki elmondta, hogy bár Black nemrég forgatott le egy filmet és egy tévésorozatos pilotot, de a Predator-film továbbra is alakítgatás alatt van, nem halt el.

Davis a forgatókönyv nagy részét olvasta is és zseniálisnak, no meg szórakoztatónak tartja az új megközelítést - sőt, egyenesen odáig merészkedett, hogy kijelentse, hogy a nézők is azt fogják mondani a film láttán, hogy annál szórakoztatóbb módon nem is lehetett volna megújítani a franchise-t. A tervek szerint Shane Black rendezné is az új Predatort, a szkript megalkotásában pedig Fred Dekker segédkezik neki.

Ha elkészül a film, akkor az a 6. Predator-jelenés lenne a mozikban, hiszen az 1987-es és 1990-es klasszikusokat előbb két Alien Vs. Predator film követte 2004-ben és 2007-ben, majd az Antal Nimród-féle Predators 2010-ben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ragnaar #1
    "Davis a forgatókönyv nagy részét olvasta is és zseniálisnak, no meg szórakoztatónak tartja az új megközelítést - sőt, egyenesen odáig merészkedett, hogy kijelentse, hogy a nézők is azt fogják mondani a film láttán, hogy annál szórakoztatóbb módon nem is lehetett volna megújítani a franchise-t"

    Általában a rossz filmeket sem úgy adják ki, hogy elolvassák a forgatókönyvet, látják, hogy tré lett, de leforgatják a filmet hadd jöjjön a bukta.