Szekeres Viktor

Előzetes alapján megvan az év legjobb horrorja

A The Witch előzetese remélhetőleg épp olyan jó, mint maga a film.

Az A24 bemutatta új horrorfilmjének, a The Witch-nek az első előzetesét. Aki követi a filmes híreket, minden bizonnyal emlékszik arra, hogy az idei Sundance Film Festivalon ezért a filmért vihette haza az elsőfilmes Robert Eggers a legjobb rendezőnek járó elismerést - most pedig azt is szemügyre vehetjük, hogy mire fel, hiszen a független keretek között gyártott The Witch igen hamar forgalmazóra talált.


A rossz hír mindössze az, hogy az amerikai premierre 2016-ig várnunk kell - a magyarról nem is beszélve, bár a szerencsések az ősszel Torontóban megrendezésre kerülő filmfesztiválon is megnézhetik a végeredményt. Az Anya Taylor Joy, Ralph Ineson, Kate Dickie, Harvey Scrimshaw, Ellie Grainger és Lucas Dawson főszereplésével készült horrort forgatókönyvét maga a rendező jegyzi, a történet 1630 körül New Englandben játszódik, és természetesen a középpontjában a boszorkányság van.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • laci0604 #5
    Inkább azt reméljük, hogy a film olyan jó, mint az előzetes.
  • paby88 #4
    hát az én tapasztalataim alapján amik az ilyen sundancen nyertek azok marhára unalmasak voltak, ennek azért adok egy esélyt remélem nem csak annyi van benne mint a promóba