Szekeres Viktor

Közös X-Men - Fantasztikus Négyes-filmet terveznek

Két népszerű szuperhős-csapat, ha összeáll.

A szuperhősös képregények műfajában nagyon népszerűek a team-up füzetek, vagyis az, amikor két, saját sorozattal rendelkező szuperhős összeáll egy közös cél érdekében. Ezeknél már csak azok a próbálkozások érdekelnek több embert, amikor nem pusztán két szuperhős, hanem két szuperhős-csapat áll össze. Lehet, hogy nemsokára ismét tanúi lehetünk egy ilyennek a mozikban.

Bryan Singer, az első két X-Men-mozifilm, valamint a legutóbbi epizód rendezője a Yahoo Movesnak elmondta, hogy gondolati szinten már valóban eljátszadoztak egy közös X-Men - Fantasztikus Négyes-mozifilm gondolatával. Szerintem ez nem csoda, hiszen teljesen természetes kollaborációról lenne. Jelen elképzelések szerint lenne egy természetes mechanizmus, ami összehozná a két oldalt, s ez a mechanizmus az idő fogalmával lenne kapcsolatban. (Az esetleges közös film kapcsán még azt is érdemes megjegyezni, hogy mind az F4, mind az X-Men jelenleg a Fox stúdióhoz tartozik, és mindkét film executive producerei között ott van Simon Kinberg.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #17
    Most az egyszer maximálisan egyetértünk :-)
  • VolJin #16
    Egy Godzilla vs. Süsü nagy hiánypótló lenne.
    Az ember már néha visszasírja a szegény rendőr családját megöli a maffia, és a rendőr bosszút áll kliséket a sok képregényes marhaság után....
  • Csaba161 #15
    Ez még haggyán, de nemsokára jön a TV-ben a:

    Bones - Sleepy Hollow crossover

  • inkvisitor #14
    "Röviden: "Mutánsok", még a fantasy világokat is vastagon zavarba ejtő képességekkel... Ennél különbözőbb képességeik nem is lehetnének... ennek ellenére szerintük ők az egységes új emberi faj... ...és mindez sci-fi-ként tálalva"
    Ha jól emlékszem a polgárháború és az utána következő inváziós sorozatban említették, hogy a földet tulajdonképpen azért nem támadta meg eddig komolyabban egy űrbeli birodalom sem, mert egy ketyegő genetikai bombának tartják, ami bármikor robbanhat. Csak a mutánsok nagy részének leirtása után és a maradék szuperek regisztrálását követően mertek a skrullok is támadni.
  • Ragnaar #13
    Kraken Released
    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.07.27. 23:17:19
  • Archenemy #12
    Konkrétan volt egy ilyen sztori a képregényben, az Xmen vs F4, és tök jó volt. https://en.wikipedia.org/wiki/Fantastic_Four_vs._the_X-Men

    Amúgy mindkettő a Marvel alatt van, az ilyen crossoverek a képregényben elég gyakoriak voltak.
  • BrockSamson #11
    Ahogy le is volt irva: kepregenyes korokben mindennaposak az ilyen egyuttmukodesek, ezek szovik egy univerzumba a kulonbozo torteneteket. Ez persze egyesek szerint zsenialis, masok szerint mindig is elbaltazott otlet volt.
  • dzsagon #10
    hát erre kurvanagy szükség van
  • cateran #9
    Darkos? Aztan mitol? Mert jatszik benne 1 fekete?:D Csak ra kell nezni a Reedet alakito szinesz ocsipofijara, hogy leessen, ez akkor lesz darkos, ha elszall a vetitogep....
  • wraithLord #8
    Érdekes, hogy az X-Men szerintem a legnagyobb baromság szuperhősös filmek terén, mégis az X-Men áll hozzám a legközelebb - az Iron Man mellett.
    (Röviden: "Mutánsok", még a fantasy világokat is vastagon zavarba ejtő képességekkel... Ennél különbözőbb képességeik nem is lehetnének... ennek ellenére szerintük ők az egységes új emberi faj... ...és mindez sci-fi-ként tálalva.)

    A Fantastic Four-t is bírom, az első élőszereplős próbálkozások ugyan gyengék voltak, de szerintem bőven nézhető, nem annyira szörnyű.

    Szerintem jól össze lehetne passzintani a két mutáns csapatot.
    Utoljára szerkesztette: wraithLord, 2015.07.25. 13:32:29