Szekeres Viktor

Csupa remek film kerül mozikba a hétvégén?

Amerikában jó lesz hétvégén mozizni.

Miközben nekünk a hétvégén a Szerelemszigettel, a Taxi Teheránnal, valamint a Ted 2-vel kell beérnünk új film gyanánt a moziba, a jelek szerint az amerikaiaknak iszonyatosan jó hétvégéje lesz. Hat film kerül ugyanis bemutatásra kisebb-nagyobb kópiaszám mellett pénteken, és az előzetes kritikák szerint ezek zöme elég jól sikerült. Meglepetésre pont Woody Allen új rendezése kapta a legtöbb negatív véleményt: az Abszurd alak (Irrational Man) ugyanis a hivatalos kritikákat gyűjtő RottenTomatoes szerint jelenleg 42%-on áll 8 pozitív és 11 negatív véleménnyel, azonban ez a szám még változhat, hiszen a legtöbb recenzió pénteken fog megjelenni róla.

Meglepetésre a többi film előzetes véleményei mind-mind pozitív képet festenek a kínálatról. A kínálat éléről mindenképpen Judd Apatow új komédiáját, a Kész katasztrófát (Trainwreck) kell megemlítenünk, aminek a hír írásának pillanatában 26 kritikája érhető el, s ezekből 24 jónak titulálja a filmet (92%). Még ennél is pozitívabban reagáltak a kritikusok Joshua Oppenheimer új dokumentumfilmjére, a The Look of Silence-re, mely 40 véleményből 38 pozitívat kapott (95%), ami persze el is várható, hiszen korábban ő rendezte a zseniális Az ölés aktusát is.

A hét további premierjei között ott van a Mr. Holmes Sir Ian McKellen főszereplésével (36 pozitív és 6 negatív kritika - 86%), A kísérlet ismételt feldolgozása, a The Stanford Prison Experiment (18 pozitív és 3 negatív kritika - 86%), sőt még a Hangya (Ant-Man) is igen jól áll 37 pozitív és mindössze 13 negatív véleménnyel (72%).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!