Szekeres Viktor

A Fantasztikus Négyes utolsó előzetese magasan a legjobb lett

A Comic Conra a Fantasztikus Négyes is kapott egy utolsó előzetest.

Már csak szűk egy hónap van hátra a Fantasztikus Négyes (Fantastic Four) hazai premierjéig, mely augusztus 13-án esedékes, Amerikában pedig még ennyit sem kell várni rá, hiszen a film már hetedikén mozikba kerül. A hétvégén San Diegóban került megrendezésre a Comic Con, ami a világ egyik legnagyobb, kockáknak szóló rendezvénye, melynek középpontjában már jó ideje nemcsak a képregények állnak, hiszen a filmek és a tévésorozatok is jókora jelenlétre tettek szert az elmúlt években. Természetesen ezen az összejövetelen a képregény-filmek kiemelt figyelmet élveztek, így az F4 rebootja is kapott egy új jelenetekkel megszórt trailert.


Mint ismeretes a filmben Kate Mara lesz a láthatatlan Sue Storm, Michael B. Jordan a féltestvére, Johnny (alias Fáklya), Miles Teller alakíthatja Reed Richardsot (Mr. Fantastic), míg Jamie Bell az ikonikus Ben Grimm (Lény) szerepét kapta. A film az Ultimate-képregények sztoriját fogja átemelni, mely szerint a négy főszereplő átsodródik egy alternatív univerzumba, és ott meghökkentő átalakuláson megy keresztül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zsoltee_a_bator #10
    mit szamit? vagy ez ilyen szelektiv fajgyulolet?
  • Paddy #9
    Sokkal jobb lett volna, ha Fáklyát egy kínai játssza vagy egy cigány, de még egy arab karakternek is tudtam volna örülni.
  • Etinger #8
    Úgy még rosszabb.
  • Ragnaar #7
    Gary Oldman tényleg, de a többieket nem ismertem.
  • DantszEE #6
    Jelen sztori szerint Sue-t csak örökbe fogadták. Egyébként meg barna a haja, a mutáció után válik szőkévé.:D
  • Etinger #5
    Hófehérbőrű szőke hajú nőnek afroamerikai féltestvér. Michael B. Jordan baromira jó volt a Chronicle-ben, szerintem jó színész, de attól még ide nem illik, pontosabban ez egy ordas nagy baromság, ami úgy felhúz szinte mint a női Szellemirtók. Na jó annyira semmi nem húz fel :)
    Utoljára szerkesztette: Etinger, 2015.07.16. 18:37:51
  • DantszEE #4
    Hát nem tom, Gary Oldman azért eléggé ismert.:D
    Ehhez fűződően meg Jamie Bell vagy Miles Teller szintén felkapott színész. Utóbbi a Whiplashért agyon is lett díjazva.
  • Ragnaar #3
    Rájöttem már mi a fura ebben a F4 ban. Olyan, mintha nem is színészek játszanának benne. Biztos azért van , mert kb. egy ismert színész sem játszik a filmben. A legújabb majmok bolygólya 2 volt ilyen, ami ennek ellenére egy elég jó film volt. Ezt is kíváncsian várom.
    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.07.16. 10:33:41
  • tomboy013 #2
    Jónak ígérkezik.