Szekeres Viktor

Elkezdődött a világ legnagyobb kockarendezvénye

Pár napig minden geek lubickolhat az érdekesebbnél érdekesebb hírekben.

Régen azt mondtuk volna, hogy aki nincs oda a képregényes tematikákért, az pár napra óvatosan fogyassza a híreket a neten, viszont jó ideje már nem csak a képregényekről szól a Comic Con, ami a világ legnagyobb geek rendezvénye. A San Diegóban évente megrendezésre kerülő überkocka dzsembori idén is szerdán kezdődött meg egy nulladik nappal és egészen vasárnapig fog tartani, rengeteg képregényes, filmes és tévésorozatos jóságot szállítva képek, videók és hírek formájában. Ezek egy részét mi is elhozzuk, de rengeteg mindenre a rendelkezésre álló hely szűkössége miatt nem tudunk sor keríteni majd.

A seregszemlét több filmstúdió is arra fogja felhasználni, hogy új projektjeiről fellebbentse a leplet, illetve több exkluzív vetítést is rendeznek, melyek során új előzeteseket, vagy éppen televíziós pilotokat mutatnak be a nagyérdeműnek - legalábbis azoknak, akik sikeresen megkaparintottak egyet az adott panelre szóló jegyekből. Ezen vetítések anyagai általában csak a Comic Conra látogatóknak szólnak, így nem kerülnek fel hivatalos formában a netre, de azért általában élelmes geekek minden tiltás ellenére is készítenek kamerás felvételeket, szóval érdemes lesz böngészni a YouTube-ot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ragnaar #2
    Tényleg ennyire összekeverhető a szezon a fazonnal ?
  • Serutekin #1
    komolyan mondom, egy informatikával kóklerkedő oldalon, nagyon szimpatikus már eleve egy sértéssel kezdeni egy világméretű rendezvényt. Bezzeg a prideot nem úgy reklámoztátok, hogy kezdődik a repedtseggüek vonulása.