Szekeres Viktor

Készül az Emoji-mozifilm

Újabb meglepő filmötletet adtak el Hollywoodban.

A Deadline értesülései szerint hatalmas, három stúdiót is érintő licitálást követően a Sony Pictures Animation szerezte meg az első Emoji-mozifilm szkriptjének megfilmesítésére vonatkozó jogokat. (A Japánból származó emojik kvázi továbbfejlesztett szmájlik és a közösségi médiában törtek előre az elmúlt években.) Az Emoji-mozifilm forgatókönyvét Eric Siegel és Anthony Leondis fogja írni, s utóbbi a tervek szerint rendezőként is részt venne a produkcióban. Leondis egyébként a projekt szellemi atyja, vázlataival ő győzte meg a stúdiókat arról, hogy érdemes nagy összegeket fektetni a produkcióba.

Mindez azért meglepő, mert Leondis filmográfiája igen szellős. Természetesen nem kezdőről van szó, hiszen ő készítette el a csak lakossági forgalmazásban megjelenő Lilo & Stitch 2. - Csillagkutyabajt, illetve az MGM nagyot bukó, Igor című animációs mozifilmjét, a 90-es években pedig animátorként dolgozott több Disney-filmen. Második mozifilmje a bemutatás előtt álló B.O.O.: Bureau Of Otherworldly Operations lesz.

Természetesen magáról a tervezett filmről egyelőre még a világon semmit sem lehet tudni, de az sejthető, hogy a Sony kiemelt bánásmódban fogja részesíteni, már csak a potenciálja miatt is. (Érdekesség, hogy az Emojik használata nem függ semmilyen jogtól és a hírek szerint nemsokára egy másik animációs projekt is felütheti a fejét a témakörben, így a Sony jobban teszi, ha siet a sajátjával.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tigeroo #8
    nekem nem kell köszönöm, de szívesen adnám el még a szart is az embereknek. ha ez kell nekik...
  • Ragnaar #7
    Figyi, ha neked el tudnak adni egy ilyet akkor hajrá, ha nem gond nekem akkor is rossz vicc kategória. Csak mondom, ha a gyepen találsz egy barna valamit az nem biztos hogy csokító, de ha gondolod chekkold, én kihagyom, mert nem ér annyit.
    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.09.25. 12:53:26
  • tigeroo #6
    üzletileg van értelme. ha már nullszaldóra kijön, akkor is munkát adott pár embernek. amúgy meg tuti lesz profitja. ha ezt nem veszed észre akkor te vagy a hülye
  • Ragnaar #5
    (Sőt. Melyik nem illik a többi közé ? -Pókember, -kérdőjel, -kettőspont, -pontosvessző,-Emoji ///// Hát pókember, mert abból lehet filmet csinálni.)
  • Ragnaar #4
    (Hadd segítsek. Kérdés: melyik nem illik a többi közé ? - Batman, - Spiderman, - Tarzan, - Thor, - Emoji //// Emoji . Miért ? mert nincs értelme Emoji filmet csinálni.)
    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.07.23. 16:32:28
  • Ragnaar #3
    Ha lehet azért nem veled íratnám meg a következő iq tesztemet. Ha szerinted egy ilyen film rendben van, hajrá. És ezúton kérek bocsánatot minden emoji fantól. És őszinte részvétem minden elpusztult tamagochi tulajának.
    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.07.23. 16:22:51
  • zetortraktor #2
    Nem lehetsz túl okos, ha ezeket egy kalap alá veszed az animált figurákkal.
  • Ragnaar #1
    Mi lesz a következő ? Kettőspont vagy kérdőjel, netán pontosvessző movie ?