Szekeres Viktor

Megérkezett a Kung Fu Panda 3 első előzetese

Po az apjával találkozik a Kung Fu Panda 3 előzetesében.

A megszokottól eltérően januárban kerül bemutatásra a mozikban az egykoron szebb napokat is látott Kung Fu Panda-sorozat harmadik része, melynek első előzetese nemrég érkezett meg. A film, az eddigi epizódokhoz hasonlóan sztárszereposztással örvendezteti meg a közönséget - a szinkronizáló színészek neveit még akkor is érdemes leírni, ha itthon a többség nem őket fogja hallani: Jack Black, Gary Oldman, Dustin Hoffman, David Cross, Angelina Jolie, Michelle Yeoh, Mads Mikkelsen, Danny McBride, Lucy Liu, Seth Rogen, Jackie Chan, James Hong és Bryan Cranston.


A Kung Fu Panda 3 nemzetközileg biztos sikernek ígérkezik, kérdés azonban, hogy Amerikában helyre tudja-e állítani a széria megtépázott hírnevét. Mint ismeretes, az első Kung Fu Panda Amerikában 215 millió dollár bevételt termelt, a világ többi részén pedig 416 milliót, a 2011-es folytatás pedig hazájában 165 milliót, Amerikán kívül pedig 500 milliót.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • dreamtom #1
    Na igen, nem is értem szegény filmecske miért nem karácsonykor debütál... Biztos mert van egy hozzáértő marketingese, aki megakadályozza, hogy az új Star Wars elrontsa a nyitóhétvégét.