Szekeres Viktor

Remek előzetest kapott a Gru készítőnek új animációja

Most végre kiderül, hogy mit csinál a kutyád, amíg nem vagy otthon.

A Gru első és második részét, valamint a nyáron bemutatásra kerülő Minyonokat jegyző Illumination Entertainment jövőre új mozifilmmel jelentkezik, a The Secret Life of Pets cíművel, melyet tükörben úgy fordíthatnánk, hogy 'A háziállatok titkos élete'. Az animációs stúdió természetesen ismét a Universal Pictures segítségével dolgozik a filmen, és tegnap ki is adták az első teaser videót a filmhez, melyben megismerhetjük a főbb karaktereket és a közreműködő szinkronhangokat.


Az igen neves gárdában olyan színészek debütálnak animációs szereplőként, mint Louis CK, Eric Stonestreet vagy Kevin Hart, de mellettük még szerepelni fog hangja révén Ellie Kemper, Lake Bell, Jenny Slate, Bobby Moynihan, Hannibal Buress és Albert Brooks is. A film koncepciója pofonegyszerű, megismertet minket azzal, hogy miképpen is múlatják az időt házi kedvenceink akkor, amikor elmegyünk hazulról munkába vagy iskolába.

The Secret Life of Petset Chris Renaud és Yarrow Cheney rendezte, a forgatókönyv Brian Lynch és Cinco Paul, valamint Ken Daurio munkája. A film amerikai bemutatójára 2016. július nyolcadikán fog sor kerülni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Terawatt #1
    Jópofának ígérkezik. :)