Szekeres Viktor

240 millió dollárba is kerülhet a Hello Kitty-mozifilm

Rengeteg pénzt emészthet fel a Hello Kitty-mozifilm, de biztos, hogy megtérül a befektetés.

Érdekes hírt hozott le a tegnapi nap folyamán a Deadline. A lap ugyanis arról értesült, hogy 2019-re Hello Kitty-mozifilmet terveznek készíteni, s ezúttal nem hollywoodi adaptációra kell gondolni, hanem minden valószínűség szerint japánra, ugyanis az ázsiai országban székel Sanrio elnevezésű cég finanszírozná projektet és gyártaná le a filmet. A világhírű, piros masni macskáról szóló filmről mást nem lehet tudni, a hírből az sem derül ki, hogy animált vagy élőszereplős lenne-e, mint ahogy a forgatókönyvíró, illetve a rendező neve sem ismert még.

Az viszont kiderült, hogy a Sanrio összesen 160-240 millió dollárt szánna a film elkészítésére és bemutatására, ebben az összegben tehát nem csak a gyártási költség foglaltatik benne, hanem a marketinggel kapcsolatos kiadások is. A tervek szerint a Sanrio ne állna meg a Hello Kittynél, tovább karaktereket is bevonna a filmes világba. Jelenleg a cég a My Melody és a Little Twin Stars játékok jogaival is rendelkezik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ragnaar #3
    Hiszen a 4-8 éves célközönség nagyon kritikus, és igényes a megvalósításra, elég fellapozni néhány említett korosztálynak készült képeskönyvet, címszerepre csak oscardíjas jöhet szóba, max. elmaszkírozzák rajzfilmfigurának, de hiteles alakítás kell, ez nem kétséges.
    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.07.17. 12:09:32
  • SupraMKIII #2
    Miért, lehet? :-)

    Ez csak azt jelenti, megpróbálják... Bár inkább nem lehetne valami hasznosabbra fordítani a negyed milliárd dolcsit? Ennél még az is hasznosabb, ha angol tudósok projektjeit finanszíroznák belőle...
  • wraithLord #1
    Ha másra nem is, arra jó volt ez a hír, hogy megtudjam, a Hello Kittyből lehet filmet csinálni.
    Utoljára szerkesztette: wraithLord, 2015.07.16. 21:07:50