Szekeres Viktor

Megvan a Harry Potter világában játszódó új sorozat főszereplője

Oscar-díjas színész látogat el a Harry Potter-univerzumba.

Hivatalossá vált a hír, miszerint az Oscar-díjas Eddie Redmayne lesz J. K. Rowling a Fantastic Beasts and Where to Find Them című kötetéből készülő első produkció főszereplője. A Warner tavaly ősszel beszélt arról, hogy a Harry Potter-regényfolyamhoz csatlakozó sorozatot tervez, amelynek alapja a Roxfort varázslóiskola egyik tankönyve lesz, mely itthon a Legendás állatok és megfigyelésük címen jelent meg. A tervek szerint az új sorozat egy trilógia lenne.

A Legendás állatok és megfigyelésük hetven évvel a Harry Potter-sorozat előtt játszódik, és Newt Scamanderről, a tankönyv kitalált szerzőjéről szól - Redmayne őt fogja alakítani. A tervek szerint az új filmet a Warner Bros 2016. november 18-án mutatja be. A forgatókönyvet maga Rowling írta, a filmet pedig az a David Yates rendezheti, aki az utolsó négy Harry Potter-epizódért is felelt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Etinger #3
    Elvileg a 3. rendezőjét akarta, de Cuarón nem akart még egy CGI filmet a közeljövőben (Gravity után). Yatesszel sokat dolgoztak együtt, ismerik egymást, Yates azért már benne van ebben a világban, vissza is akart lehet térni, nyilván ezért esett rá a választás. Amúgy nem olyan rosszak az ő filmjei, pl minap újranéztem, és a negyedik Mike Newell rendezésében kapásból gyengébb. Pedig! A negyedik könyv sokkal erősebb szerintem mint a harmadik meg úgy bármelyik utána... Szóval nem mondom, Yates nem egy erős rendező, sokkal inkább olyan semmilyen (amit Te is írtál), de végülis van esély azért valami jó filmre is. Ráadásul ez egyből a vászonra megy, így a hülye átírásai (mint az utolsó HP film vs a könyv) se fog bezavarni.
  • Gabbbbbbbbbbbb #2
    Nem számít, mert Rowling nyilván az ő munkájával volt a legelégedettebb.
  • Paddy #1
    David Yates??? Serious? Az utolsó 4 Potter film miatta lett színtelen, sivár fos. Az előző három rendező rendesen oda tette magát a produkcióhoz, na de ez már nem számít.