Szekeres Viktor

Megvan, mi lesz a Gravitáció rendezőjének új filmje?

A Hatty Potter és az azkabani fogoly rendezője, Alfonso Cuarón visszatérhet Harry Potter világába.

A Gravitációnak közönségsikerének és kritikai elismerésének, no meg Oscar-díjának köszönhetően igencsak felment mostanság a rendező, Alfonso Cuarón ázsiója. Pedig neki már korábban sem kellett szégyenkeznie, hiszen legjobb filmjét, a debütálásakor készített Anyádat is-t olyan alkotásokkal követte, mint Az ember gyermeke vagy a legjobb Harry Potter-filmnek tartott Azkabani fogoly.

A legutóbb a Believe című tévésorozat pilotját készítő rendező sajtóértesülések szerint vissza térhet a HP-univerzumba, hiszen ő rendezheti a múlt héten bejelentette spinoffot, a 2016. november 18-án bemutatásra kerülő Legendás állatok és megfigyelésük (Fantastic Beasts and Where to Find Them) című filmet. Egyelőre még csak a tárgyalások folynak, szerződéskötésre tehát még nem került sor, de a kilátások meglehetősen biztatóak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Torisaru #2
    Bízom benne, hogy Cuarón meg tudja rendezni kiválóan Harry Potter és nagy varázslatok nélkül is, a lényeg úgyis a mágikus és egzotikus állatokon lesz.
  • Laza #1
    Pont az a HP rész, amiből nagyjából semmire sem emlékszem, olyan uncsi volt ... nem mintha a többi annyira maradandó élmény lett volna :)