Szekeres Viktor

Ilyen lesz Deadpool a mozikban - az első kép

Megérkezett az első kép a mozifilmes Deadpoolról.

Íme a mozis Deadpool - a fenti képet a róla tervezett mozifilmben a képregényhőst alakító Ryan Reynolds posztolta ki Twitterre. A Reynolds, Ed Skrein, TJ Miller (Weasel), Gina Carano (Angel Dust) és Morena Baccarin (Copycat) főszereplésével készülő filmet a tervek szerint 2016. február 12-én mutatnák be az amerikai mozik, s valószínűleg mi is nagyjából ekkor láthatjuk majd. A rendezője az elsőfilmes Tim Miller lesz, aki a Zombieland íróinak, Rhett Reese-nek és Paul Wernicknek a forgatókönyve alapján fog dolgozni. (Érdekesség, hogy a rendező korábban mindenféle játék vizuális effektekért felelős producereként dolgozott, például a Mass Effect 2-n, illetve a Star Wars: The Old Republicon.)

A kép mellé a film hivatalos szinopszisa is kikerült. Természetesen a Marvel-univerzum egyáltalán nem tipikus antihőse egy eredettörténetet fog kapni, melynek középpontjában egy egykori különleges alakulatos katona, Wade Wilson áll, akiből zsoldos válik, majd pedig miután egy kísérlet hatására regeneráló képességekre tesz szert, felveszi magára Deadpool alteregóját. Ekkor már csakis az hajtja, hogy levadássza azt az embert, aki majdnem tönkretette az életét. Ebben új képességeit és igen sötét, némiképp beteges humora is segíteni fogja.

A rajongók számára talán még a sztorinál is nagyobb kérdés, hogy milyen korhatárral kerül mozikba a Deadpool. Korábban arról olvashattunk, hogy a rendező szerint a film nem a legmagasabb, kommersz korhatárt, az R-t kapja, hanem az egyel enyhébb PG-13-t - állítólag ez volt az ára annak, hogy elkészülhessen. Az információ netre kerülését követően az egyik író, Rhett Reese Twitteren megnyugtatta a rajongókat, hogy egyelőre még senki nem tudja, hogy R vagy PG-13 korhatár-besorolást kap-e a film, s hogy a hivatalos bejelentésig még sok idő eltelhet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #6
    akkor nem szóltam. ezt biztos illet volna tudnom :-)
  • Jawarider #5
    Kit érdekelnek ?

    A fimgyár/producer számláját....
    Utoljára szerkesztette: Jawarider, 2015.03.29. 17:29:44
  • Szefmester #4
    Az a karakter neve amit játszani fog... de ez titok. ;)
  • Angelus1991ster #3
    Legyen mocskosszájú. Kit érdekelnek a kis szaros tini fattyak. Ahogy Deadpool mocskos, úgy a film is legyen mocskosan szórakoztató.
  • Ender Wiggin #2
    "Morena Baccarin (Copycat)"

    Hogy mi van? Baccarin 2001 óta színész, a Copycat 1995-ös. És ha valami ismert szerepet kéne példának hozni, akkor nem logikusabb választás a Homeland vagy talán a legismertebb sorozata, a Firefly? Csak kérdem, tisztelt SG moziszagértő...
  • Denhoffi83 #1
    Remélem nem veszik komolyra a figurát ha csak fele annyira lesz beteg a humora a filmnek mint amilyen a játéknak volt akkor rendben lesz, az nagyon oké volt
    Ja és nehogy PG-13-as legyen mert akkor nem érdemes belekezdeni sem