Szekeres Viktor

Újabb szuperhősös képregény-univerzum költözik a mozikba

A Marvel és a DC után a Valiant is akar magának egy szeletet a mozis szuperhősös tortából.

A Marvel és a DC képregénykiadók mozis univerzumainak képviselői után újabb szuperhősökkel teli világ képviselői tűnhetnek fel nemsokára a multiplexekben. A kínai DMG Entertainment, amely elég sok pénzt ölt korábban a Looperbe és a Vasember 3-ba, most bejelentette, hogy megvásárolta a Valiant Entertainment képregényeinek, valamint azok karaktereinek mozis, illetve televíziós jogait.

Konkrétumokat nem tartalmaz a kiadott sajtóközlemény, de azt mindenképp érdemes megjegyezni, hogy a megállapodás igencsak méretes, majd 2000 főt tartalmazó szuperhős-könyvtárra szól, többek között olyan karakterekkel, mint X-O Manowar, Bloodshot, Harbinger, Shadowman, Archer & Armstrong vagy Ninjak. A szerződés révén a DMG több, mint 10 millió dolláros tőkével járult hozzá a Valiant pozíciójának megszilárdításához, valamint további, több, mint 100 millió dollárt fizetett ki a fenti jogokért.

Érdekesség, hogy a jelenlegi legnépszerűbb, több rész óta futó Valiant-képregény a Rai, melynek 5. száma decemberben 8 280 példányban kelt el az újságosoknál. A jelenleg előkészítés alatt lévő Valiant-filmek között ott van a Sony Pictures és az Original Film közös munkája, a Bloodshot, a J. Michael Straczynski forgatókönyve alapján készülő Shadowman, valamint a BenDavid Grabinski által írt Archer & Armstrong.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • BrockSamson #3
    Quantum and Woody kellene inkabb, az jopofa. :D

    A legtobb kepregenyuk (amit en olvastam) komorabb hangulatu, mint a Marvel es DC fuzetek tobbsege raadasul nincs is annyi cimuk meg karakteruk igy kevesbe toredezett az univerzumuk.
  • Zombee #2
    Ez így elsőre nem tűnik nyerő ötletnek.
  • AZUL #1
    kép jobb felső sarok. az egy repülő dagi nő? meg kicsit olyan mintha összeollózták volna innenonnan más hőst...