Szekeres Viktor

A Bosszúállók 2 új előzetese az eddigi leggyengébb

Láttunk már jobb előzeteseket az Avengers 2-höz.

Ugyan csak péntekre ígérték a Bosszúállók: Ultron kora (Avengers: Age of Ultron) legújabb, szám szerint harmadik teljes előzetesét, azt egy Twitter-kampány során már jóval hamarabb elérhetővé tette a Disney. Ennek persze azok nyilván nagyon örültek, akik még több spoilert akarnak megtudni premier előtt a filmből, de a rajongók többségét minden bizonnyal hidegen hagyta a reklámfogás, ők már a májusi bemutató lázában égnek.


A Joss Whedon által rendezett film odakint május elsejétől lesz látható a mozikban, nálunk a Disney korlátozott embargója miatt azonban egy hetet még várnunk kell arra, hogy láthassuk a Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Paul Bettany, Chris Evans, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Samuel L. Jackson, Aaron Taylor-Johnson, Elizabeth Olsen, James Spader, Cobie Smulders és Thomas Kretschmann főszereplésével készül mozit, melynek hazai premierje május hetedikén lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Gerysama007 #14
    Igen. A video a lényeg. Nem kell a végletekig kivesézni vagy leirni hogy mi van benne. Csak irja le hogy miért rosszabb ha már ez a cikk cime. Ez lenne a lényeg nem? Az Avengerst meg már nagy valószinűséggel úgyis ismeri a "filmes közönség". Nem szorul az már bemutatásra.
    A korábbi kommentelők jól irták....
    Arról nem is beszélve hogy nem rosszabb ez az előzetes.
  • kalapos01 #13
    Mivel ez csak most esett le neked, gondolom, kezdő vagy, szóval, üdv a filmes előzetesek világában - rengeteg élmény vár rád a továbbiakban. Igen, ez egy ilyen műfaj. Elmész bármelyik oldalra, ami kirak egy új előzetest és elolvashatod, amit eddig is tudtál a filmről, mert feltételezni kell, hogy valaki most olvas először a filmről, és megnézheted az előzetest. Mert nem érkezett semmilyen új információ, mindössze új képsorok. A videó a lényeg.

    Nyilván le lehetne írni a gyengébbek kedvéért, hogy mi van az új videóban, vagy lehet rizsázni valami oda nem illőt, de szerencsére kevesen nézik hülyének az olvasót.
  • Gerysama007 #12
    Ez de szánalmas cikk. Egy mondatban leírja hogy volt már jobb előzetes is aztán ennyi....

    Aztán leírja azt amit már úgyis tudunk hogy kik játszanak benne és mikor lesz...joh....kretén banda...
  • BaliBoy #11
    "A Bosszúállók 2 új előzetese az eddigi leggyengébb"

    Hülye.
  • Hedgehunter #10
    Mindharom ugyanaz, egy kis sotet vonal, poen, egy par karakter, rombolas, a tortenetrol egy kis izelito, ennyi semmi tobb vagy kevesebb. A szerzo meg irhatna hogy o hogyan ertekeli ezt az elozetest mint gyengebb.. :)
  • Ragnaar #9
    A többnél gyengébbnek éppen nem mondanám, újabb.
    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.03.06. 12:36:27
  • nlght #8

    Utoljára szerkesztette: nlght, 2015.03.06. 10:59:20
  • zetortraktor #7
    Szerinted az első vagy a második volt a leggyengébb a három közül?
  • Ender Wiggin #6
    Mégha csak a tréler lenne gyenge...
  • Hedgehunter #5
    Ez egy segglyuk oldal ennyit tud.. Szenzaciohajhasz szenny... Miert lenne a leggyengebb olyan amilyennek lennie kell egy ilyen tipusu film bemutatojanak?